fabio.x Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zdarec! Mám Octavii II, r.v. 2005 a chtěl bych si zatmavit boční a zadní skla. Nechci však fólii, ale nástřik na skla. Nevíte, prosím, kde bych mohl najít v Ostravě servis, který zatmavování skel dělá? Hledal jsem na netu a nic...Obrácím se na tu na více obeznámené lidi:))...Děkuji za případné doporučení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 máš na mysli pokovenie skiel alebo čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio.x Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 máš na mysli pokovenie skiel alebo čo? myslím stříkání přímo na skla...že prý to existuje a slyšel jsem, že je to lepší než fólie...Nevíš o tom něco?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No zřejmě mluvíš o pokovení - na skla se nanese vrstva, která se pak ještě dále vypaluje v peci. Měl jsem to na FI a nedám na to dopustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netvor Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Je možný nějaký výběr odstínu, popřípadě barvy toho pokovení? a na kolik to tak asi příde? pokud by jste někdo mněl tucha pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj, můžu se zeptat proč nechceš folie? Ja jsem taky uvažoval co dát a folie jednoznačně vyhráli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 myslím stříkání přímo na skla...že prý to existuje a slyšel jsem, že je to lepší než fólie...Nevíš o tom něco?Dík Bez demontáže skel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Bez demontáže asi sotva, skla se musí vypalit v peci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pravě jestli to je klasické pokovování, tak skla musí ven. fabio.x píše o stříkání. Třeba to je něco jiného, ale pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio.x Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Nedalo mi to a tak jsem obvolal pár firem, co se týče těch zatmavování skel.Známý si totiž před cca 9 lety nechal nastříkat skla,žadné vypalování, prostě sundaj skla a stříkají to nějakou barvou. Ve většinou firem mi řekli, že tato technika už není, pač fólie ovládly prakticky trh. Takže většinou už jen existuje vypalování skel(asi jen z cca 20%z celého a trhu a fólie (zbytek trchu:)). Vypalování skel je složitější a časově náročnější. Skla musí samozřejmě sundat z auta, poslat je někde do "prčic" do pece a pak je zase přivezou a namontují, zabere to asi cca 1-2 týdny.Vypadá to kvalitněji,ale co když se sklo rozbije a nebo poškrábe?Zase zajet do tý samý firmy a doporučují sundat všechny skla,aby při vypalování chytli všechny skla stejný odstín,tím chci říct,že prý nikdy stejný odstín při vypalování nebude,tak právě proto,se musí zase sundat všechny, a samozřejmě ,že to výjde i dráž než fólie. Co se fólií týče,tak jsou levnější a v dnešní době i o dost kvalitnější a když se vám nějaké sklo rozbije,jednoduše nalepí stejnou podle kódu odstínu, nebo jak to tam mají. Takhle mi to vysvětlili...Takže jsem se nakonec rozhodl pro fólie,v pondělí mi to budou dělat.Cena 3500,- na OII hatchback... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Omlouvám se, že odpovídám opožděně, ale nebyl jsem na netu. 1) Odstín se dá vybrat, jsou různé, ale záleží co firma nabízí. 2) Samozřejmostí je výběr stupně zatmavení, já na F měl jinak řidiče a spolujezdce a pak zbytek - zadek - auta. 3) Ano, skla je nutné demontovat, ale to pokud se dělají folie kvalitně, probíhá taky. 4) Znám firmu, kde to udělají za den - ráno dovezeš a odpo odjíždíš s hotovým autem. Pokud Tě to zajímá, napiš sz, pošlu adresu. 5) Cena je 3332,- bez demo skel, 6545,- s, což myslím není tak špatné, zvlášt když vezmu v potaz životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabio.x Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Hmmm,zajímavé...okie dokie,pls,napiš adresu. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Mám známého co dělall stovky a stovky aut, folie a zásadně bez demontáže. Kvalita špičková, takže není řečeno, že se u kvalitně instalovaných folií musí sundávat skla. Stříkání je fajn, ale podle mě docela nepraktické. Rozfláká Ti někdo okno ( vlastní zkušenost ) a co pak. Zase všechny skla ven ? U mě jen dolepil stejnou folii a pohoda. Al je to samo věc názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Podle mě se to sklo dá opět pokovit a není problém s odstínem - pokud by to mělo blednout, tak to asi bude dělat i folie, ne? Plasty přece všeobecně působením slunečního záření mění vlastnosti, včetně barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Já pokud bych měl nové auto, což mám, v žádným případě bych skla ven nenechal dát. Mně se osobně pokovení nelíbí. Nedávno jsem zatmavoval a šáhl jsem po jistotě (i když dražší o proti konkurenci). www.trieste.cz myslím, že jsou ochotni dojet kamkoliv, záleží na domluvě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.