TELEPORT Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 chtěl jsem se zeptat jaky mate zastěrky na fabce , puvodně jsem je nechtěl ale zjistil jsem že odlítací kamínky mi nící lak , koukal jsem že je hodně druhů neví někdo kde bych na internetu koupil originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Si sa vôbec pozrel do bazáru? A čo keby si si ich kúpil v Škodovke? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61485 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Si sa vôbec pozrel do bazáru? A čo keby si si ich kúpil v Škodovke? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61485 ve skodovce jsem byl ale maj je tam mastny , a druhych auto dilech co u nás jsou maj jen nejaký univerzalní , tak mě napadlo že na internetu bych je sehnal levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 3sec. hledání http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/zas...452557c309a46d1 kolem 500kč jsem kupoval zástěrky dopředu i dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Na Jarově jsem kupoval na oktávku na 700,- všechny 4, to snad neni tolik....a origo je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 2 Tom F:Tieto nieeeeeee.To sú gumené šmejdy,odstávajú ako ušká na matesovi.Píšu že je to originál,ale nieje.Aspoň podľa fotky.Mal so ich na aute asi týždeň.Potom išli dole.Bola to hrôza. Kúp radšej originály.Vydržia takmer všetko a najlepšie na aute ukážu.Už niekoľko krát sa mi stalo,že keď som schádzal z nejakého obrubníka,tak so zadnými zavadil.Sú síce z plastu,ale mäkkého a ani v zime nestuhnú a nelámu sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 taky jsem pro origo, kde cena bylo téměř podobná. Původní otázka byla za kolik se nechají sehnat náhrady. I když kvalitou budou horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 když zástěrku, tak origo a jen na zimu, na jaře pryč, je to hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Porad jeste mam sundane z auta ty origo. Tak kdo ma zajem, muzu mu je drobny obulus prenechat. Puvodne jsem je na leto sundal s tim, ze je dam na zimu, ale nakonec z toho seslo a ted mi lezej doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Zástěrky? Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Co ze to je Mello? Peknej humus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 :p :p :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk5 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 dnes jsem namontoval na Combíka origo zástěrky, a můžu jen doporučit!!!! Koupil jsem v Autocolor design Krnov za 631,- peněz přední i zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.