Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chtěl jsem se zeptat jaky mate zastěrky na fabce , puvodně jsem je nechtěl ale zjistil jsem že odlítací kamínky mi nící lak , koukal jsem že je hodně druhů neví někdo kde bych na internetu koupil originály.

• Autor
Si sa vôbec pozrel do bazáru? A čo keby si si ich kúpil v Škodovke? :palec2:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61485

ve skodovce jsem byl ale maj je tam mastny , a druhych auto dilech co u nás jsou maj jen nejaký univerzalní , tak mě napadlo že na internetu bych je sehnal levněji

Na Jarově jsem kupoval na oktávku na 700,- všechny 4, to snad neni tolik....a origo je origo.

2 Tom F:Tieto nieeeeeee.To sú gumené šmejdy,odstávajú ako ušká na matesovi.Píšu že je to originál,ale nieje.Aspoň podľa fotky.Mal so ich na aute asi týždeň.Potom išli dole.Bola to hrôza.

Kúp radšej originály.Vydržia takmer všetko a najlepšie na aute ukážu.Už niekoľko krát sa mi stalo,že keď som schádzal z nejakého obrubníka,tak so zadnými zavadil.Sú síce z plastu,ale mäkkého a ani v zime nestuhnú a nelámu sa.

taky jsem pro origo, kde cena bylo téměř podobná. Původní otázka byla za kolik se nechají sehnat náhrady. I když kvalitou budou horší

když zástěrku, tak origo a jen na zimu, na jaře pryč, je to hnus

Porad jeste mam sundane z auta ty origo. Tak kdo ma zajem, muzu mu je drobny obulus prenechat. Puvodne jsem je na leto sundal s tim, ze je dam na zimu, ale nakonec z toho seslo a ted mi lezej doma...

Zástěrky? Co to je? :smich:

Co ze to je Mello? Peknej humus! :D

:p :p :p :p :p :p :p :p
  • 2 týdny později...

dnes jsem namontoval na Combíka origo zástěrky, a můžu jen doporučit!!!! Koupil jsem v Autocolor design Krnov za 631,- peněz přední i zadní. :palec2::palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.