Přejít na obsah

Klíč hella 433Mhz

FRN1

Doporučené příspěvky

Má sestra má Seat cordoba 97´ a potřebuje ještě jeden klíč. Na klíči co má je napsáno Hella 433Mhz. Na Ebay sem našel několik líčů,vystřelovací i normální.Jenže problém je v tom že hodně těch klíčů má tvar planžety jako Octavia a ten Seat má jinej tvar a za další u hodně klíčů je uváděná frekvence 433,92mhz. A dotaz zní jestli je možné na klíč s tou jinou planžetou nechat vybrousit spodek toho jiného tvaru a jestli neco zanamena ta divna frekvence,protože sem tam nasel i klíč s tim samim tvarem planžety a taky u něj bylo napsaný 433.92Mhz. Uplně nejlepší by bylo kdyby jste někdo tento klíč měl. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak klíč s 433 Mhz je velmi nedostatkové zboží na trhu. A nový v autorizáku stojí děsný prachy. Jinak neboj, 433 Mhz je ve skutečnosti těch 433,9 Mhz jak píšeš. Pak je nahradily klíče 434 Mhz. Taky bych jeden klíč chtěl. Jinak ve sklopních klíčích se dají různě ty planžety měnit, a koupit samotnou planžetu pro Seat nebude myslím problém. Doufám, že jsem nic nesplet. :)

Odkaz ke komentáři

:worthy :worthy :worthy :worthy u klíčů se žádná frekvence neudává!!!!U klíče je důležité IMMO.Frekvence je důležitá u dálkového ovladače.

Takže si to už konečně uvědomte-to platí pro všechny a formulujte správně.

Možná se divíte proč to píšu,ale takových dotazů mám v SZ nebo tel poměrně dost a jak vidno,pořád si to mnoho lidí plete

Odkaz ke komentáři

Děkuji. Takaze sem to pochopil tak ze zkusim koupit nějakej ten klic na EBAY protože jinde sem je opravdu nevidel. Jeste na autoramecky.cz ale tam stoji 2500,-. Obcas se objeví na auko. Nevite ještě někdo kolik stojí čistej IMMO a kolik naprogramování?

Odkaz ke komentáři

Děkuji. Takaze sem to pochopil tak ze zkusim koupit nějakej ten klic na EBAY protože jinde sem je opravdu nevidel. Jeste na autoramecky.cz ale tam stoji 2500,-. Obcas se objeví na auko. Nevite ještě někdo kolik stojí čistej IMMO a kolik naprogramování?

Ahoj ja treba na moji octavu chtel udelat klic a samotny klic vychazi asi na 50 kč jenže naprogramovani imobilizeru stoji skoro litr... a s dalkacem to je pak 2x tolik takze asi tak ;)

Odkaz ke komentáři

Mě se taky zda litr trochu moc. Jinak v Seatu Chtely za novej klic se vsim vsudy neco kome 2500,-. Kdyz sem ja kupoval 3tl. vystrelovak na

Octavii tak mě stál 500(novej origo), pak 400stálo vybroušení a IMMO sem použil ze taryho klíče. Jeste co se týče toh klíče s dálůkou na Cordobu sice sem jich nekolik nasel na Ebay ale tak trochu se mi to nevyplati odtamtud kupovat. Je drahy postovné a jeste nejakej priplatek 250kč. Budu muset vyčkávat až se něco objeví tady v ČR.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...