Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

škodovkáři nevíte kde sehnat nové zadní vnitřní těsnění dveří s šedivým lemem??Protejká mi skrze něj voda a veškerý mazaní a silikonování je už k ničemu, je vymačkaný, dveře jsem zkoušel víc dopasovat ale nepomohlo to, nevíte o nějaký e-shopu kde by se dalo za rozumnou cenu sehnat?Případně když šedý nebude holt nepohrdnu ani černým.

Jinak jsem zkoušel to těsnění i jinak nasadit, ale právě ten lem šedej už nejde tvarovat a pak to odstává a neohne se tak jak má aby to do vnitř nečumělo

Vloženo

No už jsem našel 1U4867367E poradil mi zde uřivatel fora, ale cena je pěkná 680,- na netu jsem něco podle čísla dohledal, ale s nechutí zjistil že šedý je ještě dražší našel jsem ho za 900,- No co dál, napadlo mě máme tu v práci takový pěkný gumový hadičky, používají se na vzduchy k pneumatickým valcům, máme tu pár průměrů, od cca 3mm po 1cm jsou hezky pružný, co těsnění naříznout, a jestli je dutý, protáhnout to zkrz, že by se těsnění zase trochu zakulatilo a a drželo tvar a tlačilo proti zavřeným dveřím díky tý hadičce...nezkoušel to někdo z vás??a kvůli tomu neohebnýmu lemu to zkusit dát do původní pozice

Vloženo (editace)

pokud je ta hadička trochu silnější tak ti nepůjdou dveře zavřít,nebo jen silou,mám vyzkoušeno se silikonovou hadičkou o pr.8mm a stěna 2mm a nešlo to než dveřma třísknout,šla ven,koupily jsme jinou.

Editováno: , autor: octaviaman
Vloženo
pokud je ta hadička trochu silnější tak ti nepůjdou dveře zavřít,nebo jen silou,mám vyzkoušeno se silikonovou hadičkou o pr.8mm a stěna 2mm a nešlo to než dveřma třísknout,šla ven,koupily jsme jinou.

Jo díky, mám tu silikonovku 3mm stěna 1mm zkusim to s ní, a jinak protáhnout to šlo v poho?

Vloženo (editace)
škodovkáři nevíte kde sehnat nové zadní vnitřní těsnění dveří s šedivým lemem??Protejká mi skrze něj voda a veškerý mazaní a silikonování je už k ničemu, je vymačkaný, dveře jsem zkoušel víc dopasovat ale nepomohlo to, nevíte o nějaký e-shopu kde by se dalo za rozumnou cenu sehnat?Případně když šedý nebude holt nepohrdnu ani černým.

Jinak jsem zkoušel to těsnění i jinak nasadit, ale právě ten lem šedej už nejde tvarovat a pak to odstává a neohne se tak jak má aby to do vnitř nečumělo

zkus JendaT4 nebo Radekvv tady na foru, nebo bazar je plno možností :palec2:

pokud chceš "tvarovat" použij horký fén a ono si to sedne a vytvaruje, ale počkal bych až bude tepleji, půjde to líp, mám to vyzkoušené.

Editováno: , autor: pepinoTDi
Vloženo

tommys:musel jsem jí postříkat silikonovým olejem,ale myslím že 3mm v prům. bude málo,chtělo by to právě tu 8 nebo aspon 6 aby pěkně obepnula vnitřní průměr,ta 3 se tam jaksi ztratí a bude někde víc na vnitřní straně,někde na venkovní,ale zkus uvidíš.jinak ještě pohledej vrakoviště,konkretně ty Pražáci z maxi-l posílají i poštou a nejsou šejdíři.mám zkušenost

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...