bojler Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 V eletrice a techdle soucastkach se vubec nevyznam - existuje nejaka rozumna moznost na prebastleni? Tak aby treba slo otevrit dalkovym ovladacem okna? Nejak extra mne to nechybi, ale kdyby to bylo levny a prinosu bylo vic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 FL FII už bude mít pouze větší středový panel, s menším se dodávat nebude (jako např. v modelu Magic). U před FL modelu šel větší středový panel zaměnit za menší (menší středový panel stojí cca. 432,- jako samostatný kus), je nějaký problém, proč by stejná záměna nemohla být provedena i u FL FII? Vozidlo bude bez radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) Pandoro, ty mě fakt začínáš točit Auto chceš na 10 let, ale hranice 300k je pro tebe nepřekročitelná. Chceš ESP a hlavový airbagy, ale Sport II si k Ambiente za 10k jak vidím podle machinací s rádiem nedáváš. Ambiente TSI Start 264 900Kc Plus (Climatic a Sunset) 10 000Kc Sport II. (ESP, ASR, TPM, HHC a rádio Swing) 10 000Kc hlavový airbagy 7200Kc To se dostáváme s barvou někam k 301 000Kč. Kde je problém? Sportline TSI Start 289 900Kc ESP, ASR, TPM, HHC 16 800Kc hlavový airbagy 7200Kc To je 323 900Kc. Sportline má dobrý sportovní sedadla, koženej paket, sníženej podvozek, hezký kola, projektorový světla, hezký pedály a koberce. Narozdíl od Ambiente si můžeš za 8200Kč dokoupit navigaci. Už před FL tahle verze vypadala o 50% líp než klasika. Jestli chceš škudlit, kup si Sandero a do limitu se vlezeš určitě Editováno: 17. Březen 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 A za par dni TSI Start Elegance + ESP + Pytle + Sleva prodejce 7 % = necelých 306 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 A za par dni TSI Start Elegance + ESP + Pytle + Sleva prodejce 7 % = necelých 306 000 To znamená ESP a pytle pro Eleganci za 2500,- pěkně. To bylo potřeba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Asi by se to tak taky dalo vzít. Já bych to viděl spíš tak, že Škoda nebude snížení ceny téhle výbavy nabízet jenom pro určitou MV, ale dá na výběr ze všech výbav a možná taky člověk nebude výbavu muset kupovat vůbec a jednoduše dostane Elegance levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Vraj sa neoplatilo vyrabat osobitne svetlomety s napisom Fabia a Roomster...Oplatilo sa to robit s napisom Octavia/ Laura? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Jó jó, a když sem říkal, že to nebude, tak to bylo řečí, jak stačí měnit jenom štítky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Pandoro, ty mě fakt začínáš točit Auto chceš na 10 let, ale hranice 300k je pro tebe nepřekročitelná. Chceš ESP a hlavový airbagy, ale Sport II si k Ambiente za 10k jak vidím podle machinací s rádiem nedáváš. Ambiente TSI Start 264 900Kc Plus (Climatic a Sunset) 10 000Kc Sport II. (ESP, ASR, TPM, HHC a rádio Swing) 10 000Kc hlavový airbagy 7200Kc To se dostáváme s barvou někam k 301 000Kč. Kde je problém? Díky za typ. Jestli tomu dobře rozumím, tak paket Sport II v Ambiente bude mít navíc Maxi dot, radio swing a ESP, ale jinak bude interiér zachovaný jako ve verzi Ambiente? Neboli nebude mít 3 ramenný volant a sportovní sedadla vepředu? Jestli je to tak, tak bych byl rád, chci mít zachován interiér z Ambiente (sedadla, 4 ramenný volant). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 (editace) Já bych tu tvoji konfiguraci pojal asi takto viz. příloha. Ambiente Plus ti dodá klimu, Sport II zase autorádio a ESP. Zůstane ti na výběr klasický Amb. interiér se čtyřrameným volanetem. Pozor bude gumovej, bez kůžičky. Výsledná cena i s příplatky co bych doporučil je 311.400,- tzn. po slevě kterou máš aktálně vyjednanou je to 292.400,- plus pojištění a doprava k prodejci tuším 1.600,- no máš auto za 294.000,-. Tzn. splňuje podmínku maximální částky 300.000,- configuration.pdf Editováno: 19. Březen 2010, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Pandora: zkusil sis ty sportovní sedadla ze sport paketu I.? Za 10k máš super sedadla, koženej paket a litý kola. To první může vadit tlusťochům (já mám 95kg a klid), to druhý se shodnem asi nebude vadit nikomu a to třetí výrazně pomůže vzhledu. Pokud bys chtěl nutně čtyři ramena, koženej volant se dá pořídit za dvojku i v autorizovaným servisu (aspoň při koupi auta o tom šla s prodejcem řeč). I kdyby byla cena vyšší, myslim, že by se s nima dala dohodnout výměna s malým doplatkem. Každopádně, něco sem slyšel o poměrně zajímavým snížení ceny Elegance o XX tisíc, takže bys měl výběr snažší. Tam by se pak dal koupit za 5500Kč třeba Amundsen a nebo za nula/3000Kč jiný kola. Což k paketům Sport nejde. Jestli můžu radit, nešetřil bych za každou cenu. Pokud máš v plánu mít auto 10 let, určitě ti přijde vhod spousta věcí. Už jenom třeba automatická klimatizace nebo do města zadní radar. Je jasný, že nechceš vyhazovat peníze z okna, ale zase je potřeba vidět kolikrát za těch 10 let danou věc využiješ a velmi rychle se na ně zvyká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Nyní již čekám, kdy dorazí FL modely k prodejcům, rád bych si je prohlédl naživo. Nevíte někdo, jak je časově omezena nabídka na Start TSI motor 63 kW se slevou 10 000,- ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Takže Elegance? Zkusim se na ten start zeptat, za dvě hodiny du do servisu. Protože bylo u nás avizovaný pokračování 1.4/63kW, vrátí se imho TSI 63kW na stadnardní cenu a 1.4/63kW bude pokračovat za tu současnou. Prostě by tak vykryli poměrně velkej rozdíl 25k mezi HTP a zároveň můžou pak TSI prodávat bez tý slevy, protože 10k za mnohem lepší motor dá pak asi každej. Ale je to jenom moje spekulace. Tipl bych si, že při představení nových motorů asi to pokračování 1.4/63kW moc nechtěli zveřejňovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Kdy bude konec TSI start prodejce vůbec netuší, ale nevěděl ani o úpravě cen Elegancky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 je možné, že 1,4/63kW vůbec nebude? nebo je jisté, že se má vrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Dle SM bude 1,4 63 kW už jen pro fleetové zákazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tak se mi o víkendu poštěstilo vidět novou Fábinku . V sobotu v okolí Mladé Boleslavy proti mě doslova letěla jako drak, hatchback v červený Corridě, a dnes opět v okolí Mladé Boleslavy, tentokrát kombík v zelené Arctic. Bohužel němel sem moc možnost si je víc prohlídnout, ale ta změna je na ní znát, vypadá o dost dravěji (hlavně v tý Corridě ). A moc se mi nezdálo že by se opticky rozšířila...ale i tak, určitě jí to vzhledově prospělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Docela divný, že u R 1.2TSI/77kW a R 1.6/77kW je i přes pokles hmotnosti o pár kilo stejná stovka - za 10,9s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 mozno je to prevodmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak sem videl fl - poklice sou mnohem lepsi nez Hermes, chromu je v interieru decentne, mne se libi ale vic silver paket u predfl. Velke zlepseni jsou ovladace Climaticu. Horni dil palubni desky pod sklem, kterej byl skoro lesklej je ted podobnyho vzhledu jako "mekcena" palubka. Jestli ma nekdo pristup do aktualni etky, tak bych byl rad za cenu, asi bych to vymenil, vypada to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Zaujimave je, ze SK importer este stale nema cenniky na FL F/R. V Prievidzkom Autokomlexxe mi bolo povedane, ze cenniky zatial nemaju ani oni, ale ze ceny budu nizsie pri bohatsej vybave. Cenniky vraj budu az po "autosalone" v BA. Klasika, SK importer spinka spokojnym jarnym spankom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Už by mohl být nějáky test Fabky TSI s DSG.... nikde nic ne netu ani o Polu s DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) Tak češi už ceník mají http://www.skoda-aut...ricelist_CZ.pdf Myslím že na testy je ještě příliš brzo nasazovat se mají 16 KT/10 Editováno: 7. Duben 2010, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Zaujimave je, ze SK importer este stale nema cenniky na FL F/R. V Prievidzkom Autokomlexxe mi bolo povedane, ze cenniky zatial nemaju ani oni, ale ze ceny budu nizsie pri bohatsej vybave. Cenniky vraj budu az po "autosalone" v BA. Klasika, SK importer spinka spokojnym jarnym spankom. Oficiálne začne predaj až 13.4., takže cenníky asi budeš ešte teraz hľadať zbytočne. Ale môžem potvrdiť, že cena bude veľmi zaujímavá....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Dnes jsem prolezl FII FL Classic 1.2 12V 44 KW Rosso brunelo metalíza.Látka oproti předchozímu Classicu příjemnější na dotek.Přístrojovka znatelné zlepšení-jsem zvědavý na Eleganci s Maxi-Dotem.Jinak je nižší oproti předFL,ale i výškově.Má stejnou výšku jak FI.PředFL měl výšku FI+paket pro špatné cesty.Dojmy pozitivní,jsem zvědavý na Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.