Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No cudujem sa aj ja tomuto preco je to tak ale nasiel som este nieco, V katalogoch pisu ze razvor kolies medzi prednou a zadnou nápravou je 2465mm!!! Ked vsade sa pise o razvore 2451??????? Tak neviem ako to potom je s tymito udajmi..... :aggressive: kto sa ma v tomto vyznat????????????????????????

Vloženo

nie, rozvor je rovnaky. Myslel som to, ze silnejsie Fabie su aj vpredu aj vzadu o 16mm uzsie...

Přepsal sem se - chtěl sem napsat rozchod, tzn. sirku a ne delku mezi napravama.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tie nove fabie scout, combi scout a roomster scout maju pohon 4x4? Lebo hladal som ale nenasiel som. :)

Editováno: , autor: OJO
Vloženo

A ja ze jaka dobra cena nato ze to je 4x4. Som si myslel ze tam bude dajaky hacik :smich: . Nechapem ked tomu dali oznacenie scout preco tam nedali aj pohon 4x4. Ked octavia scout 4x4 je.

Vloženo (editace)

To vies, asi malo ktoremu zaujemcovi o Fabiu by sa chcelo priplacat minimalne 70 000 korun za Haldex...Jednoducho je to model, ktory masiruje ego majitela kopkou nelakovanych plastov ;)

BTW: v danom segmente su 4x4 (pokial viem) len 2 modely - Fiat Panda a Suzuki SX4...

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo

Fabia pred FL nič moc, na FL prispôsobili nárazník Octavii a už je to úplne o inom, ale 100 ludí, 100 chutí, už sa celkom dá v škodovke vybrať (obyč., RS, Scout), podľa chute a peňazí :)

Vloženo (editace)

Tak tak. Zaplaťpámbu za výběr. Se zlepšením Scoutu taky souhlasím. Konečně je v základu Climatic, tím se rozdíl oproti Ambiente snížil o 30 000Kč. I tak docela nechápu cenu 338k za combi a 345k za Roomster. Divná je i úplně odlišná skladba výbav.

Za pár týdnů jsem po faceliftu viděl dvakrát víc jak za celou dobu před FL (to znamená 2ks :-D).

Editováno: , autor: bojler
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ta zelená Rallye je fakt moc hezká. Dneska jsem si do FL sedl a nikdy bych nevěřil, jak se změnou poměrně mála prvků dá udělat úplně jiný interiér.

Stříbrné kliky a obroučky výdechů se mě u předfl s interierem Pulse nebo Chic líbily, ale ty černé po fl taky nevypadají špatně. Ten chrom mě moc nenadchl, přecejenom ten interiér byl dělaný v trochu jiném stylu. Ale výrazně se u Ambiente zlepšil vzhled potahů. Za výrazný zlepšení si troufám označit oba dva druhy poklic, rozšíření přední masky taky prospělo.

Doteď se mě FII s reflektorovejma světlama a poklicema vůbec nelíbila, ale teď fakt vypadá hodně k světu.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

to auto, na ktere odkazujes je tak trochu zvlastnost, vzniklo chybou ve vyrobe (proto nema klimu) - nasledne bylo pouzito pro (staticke) prezentacni ucely, testy, a jelikoz s nim kvuli absenci klimy nikdo nechtel jezdit, tak slo predcasne do prodeje...jinak je krasne a jezdi paradne...skoda

Vloženo

No su zvedavej, jak dlouho bude prodej trvat, protoze 390 tisic bez klimatizace je dneska docela exces. A o te verzi ovladacu neco vis? Docela me prekvapuje, ze v dobe velkeho setreni nekomu stoji za to delat dvakrat knofliky.

• o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...