Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

sa mi zda ako blbost.....preco by mali mat???

Upraveno od Standis
pozor na citování příspěvků - porušuješ pravidla

• Autor

1,2 TSI a 1,6 TDI: 1.417 / 1.410 mm

1,2 HTP: 1.433 / 1.426 mm

Podobne aj bezne Octavie maju sirsie napravy ako Greenline a RS...

prečo to je tak ???

kratší nápravy myslíš rozvor?

• Autor

nie, rozvor je rovnaky. Myslel som to, ze silnejsie Fabie su aj vpredu aj vzadu o 16mm uzsie...

No cudujem sa aj ja tomuto preco je to tak ale nasiel som este nieco, V katalogoch pisu ze razvor kolies medzi prednou a zadnou nápravou je 2465mm!!! Ked vsade sa pise o razvore 2451??????? Tak neviem ako to potom je s tymito udajmi..... :aggressive: kto sa ma v tomto vyznat????????????????????????

nie, rozvor je rovnaky. Myslel som to, ze silnejsie Fabie su aj vpredu aj vzadu o 16mm uzsie...

Přepsal sem se - chtěl sem napsat rozchod, tzn. sirku a ne delku mezi napravama.

• 2 týdny později...

Tie nove fabie scout, combi scout a roomster scout maju pohon 4x4? Lebo hladal som ale nenasiel som. :)

Upraveno od OJO

A ja ze jaka dobra cena nato ze to je 4x4. Som si myslel ze tam bude dajaky hacik :smich: . Nechapem ked tomu dali oznacenie scout preco tam nedali aj pohon 4x4. Ked octavia scout 4x4 je.

• Autor

To vies, asi malo ktoremu zaujemcovi o Fabiu by sa chcelo priplacat minimalne 70 000 korun za Haldex...Jednoducho je to model, ktory masiruje ego majitela kopkou nelakovanych plastov ;)

BTW: v danom segmente su 4x4 (pokial viem) len 2 modely - Fiat Panda a Suzuki SX4...

Upraveno od Cjoctavian

Ono to ani ego masirovat nemusi, proste se to nekomu muze libit. A mimo to, ty plasty lakovany sou :)

Mne sa to napríklad páči tiež, už nám pribudne čoskoro další Scoutík Fabia Combi pre manželku, a to lakovanie plastov môžem len potvrdiť.

• Autor

mne sa to paci na Octavii, ale na aute velkosti Fabie uz velmi nie...

Mně se to líbí na A6 Allroad, ale na autě velikosti Octavie mně to přijde směšný. Asi taková logika :prc:

Fabia pred FL nič moc, na FL prispôsobili nárazník Octavii a už je to úplne o inom, ale 100 ludí, 100 chutí, už sa celkom dá v škodovke vybrať (obyč., RS, Scout), podľa chute a peňazí :)

Tak tak. Zaplaťpámbu za výběr. Se zlepšením Scoutu taky souhlasím. Konečně je v základu Climatic, tím se rozdíl oproti Ambiente snížil o 30 000Kč. I tak docela nechápu cenu 338k za combi a 345k za Roomster. Divná je i úplně odlišná skladba výbav.

Za pár týdnů jsem po faceliftu viděl dvakrát víc jak za celou dobu před FL (to znamená 2ks :-D).

Upraveno od bojler

• Autor

Mně se to líbí na A6 Allroad, ale na autě velikosti Octavie mně to přijde směšný. Asi taková logika :prc:

Ked je to na Octavii smiesne, tak z Fabie ti musi byt na vracanie, hm?

Ne, mě ani jedno auto nevadí. Nerozlišuju je podle velikosti. Dá se říct, že se mně všechny (s ohledem na důsledky FL OII) líbíjou.

• 3 týdny později...

Ta zelená Rallye je fakt moc hezká. Dneska jsem si do FL sedl a nikdy bych nevěřil, jak se změnou poměrně mála prvků dá udělat úplně jiný interiér.

Stříbrné kliky a obroučky výdechů se mě u předfl s interierem Pulse nebo Chic líbily, ale ty černé po fl taky nevypadají špatně. Ten chrom mě moc nenadchl, přecejenom ten interiér byl dělaný v trochu jiném stylu. Ale výrazně se u Ambiente zlepšil vzhled potahů. Za výrazný zlepšení si troufám označit oba dva druhy poklic, rozšíření přední masky taky prospělo.

Doteď se mě FII s reflektorovejma světlama a poklicema vůbec nelíbila, ale teď fakt vypadá hodně k světu.

• 5 měsíců později...

to auto, na ktere odkazujes je tak trochu zvlastnost, vzniklo chybou ve vyrobe (proto nema klimu) - nasledne bylo pouzito pro (staticke) prezentacni ucely, testy, a jelikoz s nim kvuli absenci klimy nikdo nechtel jezdit, tak slo predcasne do prodeje...jinak je krasne a jezdi paradne...skoda

No su zvedavej, jak dlouho bude prodej trvat, protoze 390 tisic bez klimatizace je dneska docela exces. A o te verzi ovladacu neco vis? Docela me prekvapuje, ze v dobe velkeho setreni nekomu stoji za to delat dvakrat knofliky.

• 7 měsíců později...
  • Autor

Zaujimave, ze Jing Rui dostane s faceliftom aj uplne nove zadne svetla a naraznik aj s odrazkami. Na europskej Fabii sa zase setrilo...

7AL79Q7I2O3F0008.jpg

post-10844-0-97540100-1313002131_thumb.j

zase má jen obyč.zadní stěrač

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.