CIJOML Vloženo 13. Únor 2009 Vloženo 13. Únor 2009 Ahoj, tak sem hledal celkem neuspesne neco o zadnich sedackach na O1 - konkretne resim pruchodku na vak na lyze na O1. Mam tam loketku a za ni je umela hmota. Sem blbej a jde to nejak odsunout nebo mam smolika? A co je potreba, aby tam ta dira byla? Teda jestli je to vubec mozne... Diky moc Citovat
KaJe Vloženo 14. Únor 2009 Vloženo 14. Únor 2009 Za loketkou je sice plast, ale když se podíváš z kufru, tak tam je kovovej plech, přes celé opěradlo, takže bys to musel jedině vyřezat flexou a pak to nějak zabastlit. Citovat
bolek Vloženo 14. Únor 2009 Vloženo 14. Únor 2009 Jo,jo, jde to, ale musíš řezat Koupil jsem náhradní opěrku, kompletně rozebral a vyřezal otvor nad loketkou. Ovšem je to na úkor komfortu cestujících na zadních sedačkách. Citovat
Moloch Vloženo 15. Únor 2009 Vloženo 15. Únor 2009 Přesně tohle jsem taky nedávno řešil.... lyže delší o deset čísel, než je kufr do kříže a člověk musí sklopit zadní sedadlo. Nechápu proč tam není díra a pytlík jako třeba v pasatu, konstrukčně sedadla skoro stejná......... holt naše oktávka je pasat social edition Citovat
Martin265 Vloženo 27. Únor 2009 Vloženo 27. Únor 2009 Řeším stejný problém. Nevíte, nešel by vyměnit opěrák z OII (ta tam ten průchod myslím má)? Bolek: Je to velký problém to vyříznout a pak nějak zbaslit?? Foto by nebylo?? Citovat
olisoft Vloženo 27. Únor 2009 Vloženo 27. Únor 2009 Na foto "spoza opierky" sa pozri v tejto teme. Vyrezat sa to da, len by bolo asi dobre okraje otvoru "spevnit" minimalne pasovinou. Citovat
bolek Vloženo 27. Únor 2009 Vloženo 27. Únor 2009 Řeším stejný problém. Nevíte, nešel by vyměnit opěrák z OII (ta tam ten průchod myslím má)?Bolek: Je to velký problém to vyříznout a pak nějak zbaslit?? Foto by nebylo?? Zítra ti to nafotím. Není to nic složitého. Já jsem problém s přepravou lyží řešil ze dne na den,proto nic moc krása,ale účel plní. Citovat
CIJOML Vloženo 1. Březen 2009 Autor Vloženo 1. Březen 2009 Tak facelift O2 uz ma pruchod a vypada to hodne libove. Nepremyslel nekdo jak ho napasovat na O1? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.