mischicka Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Taky si myslím, že nechtěli riskovat s RS za tři čtvrtě mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tu je link na AS http://www.motortv.cz/autosalon/?stranka=a...utosalonu-cs-37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Mě tam hrozně vadí ty boční zadní okna. Zdají se mi nějaké divné prostě mi tam nesedí. Možná tam chtělo nechat okolo něj žlábek nebo něco. Nebo možná je to tou černou folií. Ale to okno vypadá jako atrapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Koukal jsem nato a mě se líbí, po Supovi II první zdařilá "škodovka" za poslední dobu A motor, je trochu škoda, že tam není něco silnějšího, Cupátko by si to zasloužilo, ale jak tady někdo psal, o motor nejde, toto auto má jiný přednosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Je to sice zajímavý, ale pod pojmem kupé jsem si představoval něco jinýho. Tohle jsou vlasně jen zavařený zadní dveře a zkrácenej zadek. Já bych čekal komplet zkrácenou karoserii a ne jen tohle. U mě to prohrálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No podle toho co zatím je vidět nebo co tuším, nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dalsia, menej prepracovana 3D. Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Jedničková a vypadá to jen na zavařené dveře, intoš bude beztak komplet vykuchaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Dalsia zaujimava - skoro ako starsi Leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Keby mala ten kufor trochu dlhsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Keby mala ten kufor trochu dlhsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 a dalsia radikalna prestavba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.