Publikováno Únor 14, 200916 r nazdar pani uz som to tu niekde riesil ale nebolo to konkretne v teme toho tykajucej sa tak sa chcem spytat este raz kupil som biele ledky do interieru a kufra....v interiery svietili jak sialene...krasne cele vnutro osvetlene..a ...zrazu dam ledku do kufra...a zacali problemy. V kufry svietila..ale ak som zavrel kufor..a znova otvoril...uz nesvietila...skusal som vselico.... Mal som kufor otvoreny....a skusil som zamknut auto DO...vtedy sa kufor rozsvietil a ked som odomkol ..tak zhaslo..cize ako by to bolo naopak...tak si hovorim kaslem nato.Sadnem do auta....a zistim ze ledky vnutry svietia uplne slabucko..az tka ze ked su zapnute...a idete prec z auta..tak si ani nevsimnete ze to svieti.... (predtym ked tie ledky svietili silno, tak aj pri zamknutom aute...mali takyslabucky odber cize bolo vidno ze malililinko svietia)
Únor 15, 200916 r je tu toho napisane mraky !!!! je to v poriadku ledky maju stale mali odber prudu ! Upraveno Únor 15, 200916 r od Lukas1450
Únor 15, 200916 r Je to v pořádku.Taky mi prosvěcuji a když chceš tak to mužeš tím vypinačem napevno vypnout a máš tmu.
Únor 15, 200916 r Autor presvietuju..to je v poriadku..to som tam napisal.....ale oni svietia o nieco silnejsie..ked ich zapnem (ako ked presvecuju)a to je ten problem co ma serie
Únor 15, 200916 r zkus se podívat sem, je toho tady dost http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...te=%2Bstropn%ED
Únor 16, 200916 r Autor ja som to tam uz hladal ale nikde som nenasiel zeby niekomu ako keby "zhasli"a svietia slabo
Únor 16, 200916 r Autor Ono..ja som skusal..dokonca som tam dal aj normalnu obyc. co tam bola pradtym..ziarovka..a NESLA !!!!
Únor 16, 200916 r tak v niecom je zrada nebude niekde kontakt pozeral si na to?? skus to rozobrat ...
Únor 21, 200916 r Autor Kua ved tu riesite veci o ktorych sa mi ani nesnivalo..to vazne nikto nevie v com je problem ????
Únor 21, 200916 r Tak skúsim pár otázok: Koľko lediek máš namiesto konkrétnych žiaroviek? Aké ledky sú to? (kupoval si niekde hotové ledžiarovky,alebo si si ich pájkoval sám?) Keď si písal,že to začalo výmenou lediek v kufri,skúšal si ich odtiaľ vyhodiť a dať tam normálnu žiarovku?
Únor 22, 200916 r Autor Ledky som kupil original ...nerobil som si to sam . No mam dve 6diodove a tu strednu..hm..ta vyzera ...su tam take male bodecky ...asi 12... a tu v kufri som vybral, momentalne tam nemam ziadnu......a ked dam do interieru obycajne teraz..tak nesvietia
Únor 22, 200916 r Ja je dal do celeho auta,takze nemam jedinou zarovku a prosvicuje lampicka ,po vypnuti zapalovani zadni svetla ale ty po cca.1 min.zhasnou a osvetleni kufru to zhasina po 1h.
Únor 22, 200916 r A teraz ti to vôbec niekedy svieti?Ak áno a funguje to opačne,tak skús pozrieť,či si nedal niektorú tú led žiarovku naopak.Alebo vyber tie led žiarovky a premeraj ich,alebo napoj na nejaký iný zdroj napätia.Či vôbec fungujú a tak ako majú.Môže byť,že niektorá ledka zhorela, svietiť slabšie a robí šarapatu. Ak ti to nesvieti,tak prekontroluj poistky a potom aj tie led žiarovky.Všetky vyhoď z auta,prekontroluj poistku,ak je v poriadku nahoď normálne žiarovky a musí to fungovať. Ak nie máš problém najskôr v BSG.Asi sa ti podarilo odpáliť koncový tranzistor. Písal si,že "...v interiery svietili jak sialene..." a to by mohol byť ten problém. Ja mám v aute 1 Watt ledky z SOS-ka.Samozrejme vhodne prispôsobené.V stropnom svetielku tri kusy,nad zadnými dverami po jednej a v kufri tiež jednu.Tam to budem musieť ešte upraviť,mám to dosť zrazené odporom a svieti to slabšie.Ale inak všetko bez problémov. Upraveno Únor 22, 200916 r od ramon
Únor 22, 200916 r Autor Ja som videl foto ako to ma svieti..to ako sialene...bolo myslene tak..proste je to krajsie..biele svetlo..a aj vyraznejsie ako ta uboha zlta ziarovka.. nevyberal som ziadne a svietlili..potom prestali..ale skusim to dat na nejaky iny zdroj.......uvidime..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.