Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdar pani uz som to tu niekde riesil ale nebolo to konkretne v teme toho tykajucej sa tak sa chcem spytat este raz

kupil som biele ledky do interieru a kufra....v interiery svietili jak sialene...krasne cele vnutro osvetlene..a ...zrazu dam ledku do kufra...a zacali problemy.

V kufry svietila..ale ak som zavrel kufor..a znova otvoril...uz nesvietila...skusal som vselico....

Mal som kufor otvoreny....a skusil som zamknut auto DO...vtedy sa kufor rozsvietil a ked som odomkol ..tak zhaslo..cize ako by to bolo naopak...tak si hovorim kaslem nato.Sadnem do auta....a zistim ze ledky vnutry svietia uplne slabucko..az tka ze ked su zapnute...a idete prec z auta..tak si ani nevsimnete ze to svieti....

(predtym ked tie ledky svietili silno, tak aj pri zamknutom aute...mali takyslabucky odber cize bolo vidno ze malililinko svietia)

Vloženo

presvietuju..to je v poriadku..to som tam napisal.....ale oni svietia o nieco silnejsie..ked ich zapnem (ako ked presvecuju)a to je ten problem co ma serie

Vloženo

Tak skúsim pár otázok:

Koľko lediek máš namiesto konkrétnych žiaroviek?

Aké ledky sú to? (kupoval si niekde hotové ledžiarovky,alebo si si ich pájkoval sám?)

Keď si písal,že to začalo výmenou lediek v kufri,skúšal si ich odtiaľ vyhodiť a dať tam normálnu žiarovku?

Vloženo

Ledky som kupil original ...nerobil som si to sam .

No mam dve 6diodove a tu strednu..hm..ta vyzera ...su tam take male bodecky ...asi 12...

a tu v kufri som vybral, momentalne tam nemam ziadnu......a ked dam do interieru obycajne teraz..tak nesvietia

Vloženo

Ja je dal do celeho auta,takze nemam jedinou zarovku a prosvicuje lampicka ,po vypnuti zapalovani zadni svetla ale ty po cca.1 min.zhasnou a osvetleni kufru to zhasina po 1h.

Vloženo (editace)

A teraz ti to vôbec niekedy svieti?Ak áno a funguje to opačne,tak skús pozrieť,či si nedal niektorú tú led žiarovku naopak.Alebo vyber tie led žiarovky a premeraj ich,alebo napoj na nejaký iný zdroj napätia.Či vôbec fungujú a tak ako majú.Môže byť,že niektorá ledka zhorela, svietiť slabšie a robí šarapatu.

Ak ti to nesvieti,tak prekontroluj poistky a potom aj tie led žiarovky.Všetky vyhoď z auta,prekontroluj poistku,ak je v poriadku nahoď normálne žiarovky a musí to fungovať. Ak nie máš problém najskôr v BSG.Asi sa ti podarilo odpáliť koncový tranzistor.

Písal si,že "...v interiery svietili jak sialene..." a to by mohol byť ten problém.

Ja mám v aute 1 Watt ledky z SOS-ka.Samozrejme vhodne prispôsobené.V stropnom svetielku tri kusy,nad zadnými dverami po jednej a v kufri tiež jednu.Tam to budem musieť ešte upraviť,mám to dosť zrazené odporom a svieti to slabšie.Ale inak všetko bez problémov.

Editováno: , autor: ramon
Vloženo

Ja som videl foto ako to ma svieti..to ako sialene...bolo myslene tak..proste je to krajsie..biele svetlo..a aj vyraznejsie ako ta uboha zlta ziarovka..

nevyberal som ziadne a svietlili..potom prestali..ale skusim to dat na nejaky iny zdroj.......uvidime..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...