vinos Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin Tak vidím... nikdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Predpokladam, ze nemas zaujem o polemiku ale skor o konkretne skusenosti. Musis pockat na ludi co maju rovnaky tip auta a pouzivaju Webasto. Ved temy o vhodnych bateriach uz tu su- ale v teoretickej rovine. Zelam vela trpezlivosti pri cakani na reakcie. Osobne odporucam EXIDE alebo VARTA. Kapacita min 65- 70 Ah. Myslim , ze dvojliter ma original 65Ah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 řekl bych 74 ale ještě pohledej,někdo tu psal že to pořizoval do svý káry tak třeba helfne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) ja bydlim v Brne a tady je tady ted taky tuha zima. Pouzivam taky Webasto a kdyz jsem mel baterku od Proforce, vydrzela cca 3 mesice. Pak uz jsem zacal mit problemy se startovanim po 30 minutach zaplyho nezavislyho topeni. Koupil jsem Vartu, uplne tu obyc 70Ah a uz jsem mel topeni zapnuty 2 hodiny a stale jsem nastartoval Jinak mam benzin 1.8T Editováno: 16. Únor 2009, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Zdarec, nezávislý topení sice v atě nemám, ale doporučil bych baterku Varta Silver- je sice o něco dražší než klasický baterky, já ji mám v autě už 9. rok a i v největších mrazech točí jak zamlada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak mi taky baterie odchází do věčných lovišť, nabíjím ji v garáži co tři dny. Uvažoval jsem o vartě black 70 se st.proudem 640 nebo blue 74 a proud 680. Je mezi nima 400 kč rozdíl, myslíte, že ta black by stačila nebo raději připlatit. Mám 1,9 66 a parkuji v garáži. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 ja mam vartu silver 85Ah 800 startovaci a je to mazec stala me 3100,. takze parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 No ta je trochu dražší a samo i lepší. V obchodě mi nabízeli ještě nějakou STARTER plus, zná ji někdo, já to slyšel poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 vcera mi nesel nastartovat motor, kontrolky sviti a pri nastartovani bylo jen cvak, ci ani ten cvak nebyl, stropni svetlo svitilo jak umiracek. dnes jsem ani central neotevrel na dalku, takze jsem vymontil baterku a dal nabijet, ale navrchu baterky jsem odsruboval zatku a na zatce byl jako by merak a dole kulicka zelene - co to je? k cemu to je? to jsem jeste na baterce nikdy nevidel a myslel jsem, ze mam bezudrzbovou, tak me to trochu zarazi. vi nekdo? baterka varta a prijde me,ze baterka je originalni od vyroby, jelikoz auto ma 6 roku a je na ni skodovacke oznaceni 1J0....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Říká se tomu "magické oko" měří to výšku hladiny elektrolytu v baterce. Pokud je hladina dostatečně vysoká, kulička je vidět a " svítí " zeleně, když je hladina nízká, tak není skoro vidět a to je důvod k dolití destilky a případně k dobití baterie. Editováno: 23. Únor 2009, autor: Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Nesuvisi to "magicke oko" skor so stavom nabitia(momentalnej kapacity), ako so stavom hladiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdar všem. Mám 2.0 benzín, bydlím v Rožnově, takže zima tuhá, dost často používám webasto topení-které jede jen na bateriii. Chci se zeptat jak silnou a popřípadě jakou značku doporučíte. Dík Martin Za mě Varta! Když ji budeš kupovat, vhodnou kapacitu budeš mít danou od výrobce v katalogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 aha,a tam je nekde stupnice? protze ta zelene kulicka je dole, v takovem hranatem 1cm jezdci. taky jsem si vseiml, ze aniz bych musel odsroubovat zatku, tak uprostred je ta cast pruhledna..ze bych tam mel videt tu kulicku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Mam Bosch S3 70Ah a taky v poho, loni v prosinci jsem ji do auta namontil. A co se týče jsem taky od Rožnova a na první ťuk startuje nádherně. Nehledě na to že do práce to mám cca. 8 km, takže časté startování za studena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit? To samý - Varta nebo Bosch, podle katalogu Ti prodejce přiřadí kapacitu. Osobně mám Silver Vartu a super!!! Předtím jsem měl Delphi a to je dobrej vergl. Vydržela 2 roky, origo předtím 5let! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Jakou koupit autobaterii do OII 1,9TDi? čím větší tím lepší nebo podle čeho se mám řidit? Doporučil bych VARTA SILVER a zde přidávám web kde se podle vozu dohledá baterie. http://www.varta-automotive.cz/index.php?id=256&L=3&h=1&presetApplication=&presetManufacturer=&presetModelline=&application=PKW&manufacturer=&modelline=〈=cz&range= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.