TELEPORT Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 setkal jsem se s tim ze kdyz auto stoji na neutral tak motor cuka a kmita rucka otacek (rozmezi cca 800 az 820) , nesetkal jse s tim nekdo mam moto 1.4 , 44 kw mpi ... napadlo me zda to nemá neco s tím ze obcas pri startovani motor jako by skoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To je OK občas RJ motoru odpojí jeden válec. Je to preto aby sa plnili limity výfukových plynov pre normu EU-2,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) aha tak to nam byt v klidu koukam ze mas fabii jako ja taky si se s tim setkal jo hele nedela ti obcas i toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61556&hl= Editováno: 17. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mě to dělalo na podzim to samé ale na motoru 1.4 63kW. Vadná byla vstřikovací tryka na jednom válci výměnu zvládlui za dopoledne. Museli změřit tlaky na všech válcích (vstřikovačích). VAG nic nepsal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fery Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 setkal jsem se s tim ze kdyz auto stoji na neutral tak motor cuka a kmita rucka otacek (rozmezi cca 800 az 820) , nesetkal jse s tim nekdo mam moto 1.4 , 44 kw mpi ... napadlo me zda to nemá neco s tím ze obcas pri startovani motor jako by skoci Ahoj, ja mel neco podobneho , mam taky 1,4 MPI , 44kw , u me to vyresila vymena zapalovaci listy svicek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.