Publikováno Únor 16, 200916 r setkal jsem se s tim ze kdyz auto stoji na neutral tak motor cuka a kmita rucka otacek (rozmezi cca 800 az 820) , nesetkal jse s tim nekdo mam moto 1.4 , 44 kw mpi ... napadlo me zda to nemá neco s tím ze obcas pri startovani motor jako by skoci
Únor 16, 200916 r To je OK občas RJ motoru odpojí jeden válec. Je to preto aby sa plnili limity výfukových plynov pre normu EU-2,4
Únor 17, 200916 r Autor aha tak to nam byt v klidu koukam ze mas fabii jako ja taky si se s tim setkal jo hele nedela ti obcas i toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61556&hl= Upraveno Únor 17, 200916 r od TELEPORT
Březen 1, 200916 r Mě to dělalo na podzim to samé ale na motoru 1.4 63kW. Vadná byla vstřikovací tryka na jednom válci výměnu zvládlui za dopoledne. Museli změřit tlaky na všech válcích (vstřikovačích). VAG nic nepsal!
Březen 1, 200916 r setkal jsem se s tim ze kdyz auto stoji na neutral tak motor cuka a kmita rucka otacek (rozmezi cca 800 az 820) , nesetkal jse s tim nekdo mam moto 1.4 , 44 kw mpi ... napadlo me zda to nemá neco s tím ze obcas pri startovani motor jako by skoci Ahoj, ja mel neco podobneho , mam taky 1,4 MPI , 44kw , u me to vyresila vymena zapalovaci listy svicek .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.