juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dnes som namontoval sadu "FLAT" . Vyrobca 4MAX . Cena 16eur za par. Viem ,ze ich preveri cas a pouzivanie ,ale zatial su perfektne. Vyborna montaz(presny a pevny uchyt), dobre spracovanie a balenie. Kupoval som v INTER CARS Nitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonfa Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak jsem dával před zimou taky BRILLANT FLAT a naprostá spokojenost.Perfektně stírají a jsou tiché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 TONFA......JO JO BRILLANT JSOU SUPER TAKY SI JE POCHVALUIU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Taky jsem laboroval se stěračema. Poté, co jsem koupil O1 Combi, jsem si všiml, že stěrače, i když origo, moc nestírají-gumičky hoodně opotřebované. První co, tak jsem koupil lišty, s kterýma jsem měl dobré zkušenosti z předchozího auta. Byly to Valeo Compact sada. Měly ale dvě zásadní chyby. Stěrač spolujezdce je rovný, takže nepřiléhá dobře ke sklu. Stěrač řidiče postrádá spoiler, takže nad 110 km/h nestírá na 100%. Jinak ale velmi tiché a neposkakovaly. Jako druhé jsem koupil, po dobrých zkušeností některých z vás, Tesco "banány". A můžu říct, že teda humus největší. Řidičův nestíral část okna hned od nasazení. Spolujezdcův nedoléhal v pravém rohu a druhým koncem končil na "torpédu" - podotýkám, že se mi z ramenem na hřídely hýbat nechtělo. A závěr? Sundal jsem zánovní gumičky z Valea Compact a dal na origo původní lišty. Stěrače běhají nádherně potichu a špičkově stírají. Teď jsem na sebe naštvanej, že jsem rovnou nekoupil origo normal stěrače ve Škodovce. Vyšlo by mě to o dvě stovky levněj a nespočet rozčilování, než toto experimentování s náhražkami. Teď už jen origo standard sada Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mam Valeo asi rok a ted po zime zacaly v krajni poloze svisle uz skrabat a skakat. Vratim se k bosch jsou proste nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ono taky Valeo má dva druhy. Levnější Compact (viz. výše uvedené nedostatky) a podstatně dražší Silencio. To už ovšem vyjde dráž než originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Samozrejme, ze mam Silencio - co si o me myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.