Jims1 Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 osobně nechapu jak si někdo muže dat na fabku 1.4 MPi 17 palcová kola:D:D:D krásné to opravdu ano..ale to auto musí mít nulovej odpich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tuning - upravování motoru, podvozku, brzd...styling - upravování vzhledu 1,4 mpi je tak akorát. Kolik chceš jezdit (obec 50, mimo 90, dálnice 130) bohatě stačí HTP i to HTP je zbytečně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 ježkovy zraky, jel jsi s F na 17" evidentně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 i to HTP je zbytečně moc zbytečně moc nevím, ale dostačující bohatě ano. Jediný co mi na něm vadí je zvuk, ale mít HTP, tak si asi zvyknu. 130 to jede, se 17" žádnej problém, jízda, brždění... naprosto v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nejel no...jel sem s F na 16palcovejch...a o protim mim 14kám malinkym se to opravdu při rozjezdu méne hýbalo..kua lidi ja vim že sem na škoda foru a byl sem taky hrdej na svou fabii a na par plnokrevníků který měla pod kapotou..ale proč si nepřiznáte že to auto prostě neni na tuning??kromě RS??je na to hodně dílů všechno to ju..ale co se jízdy týče prostě slabé...ne nadarmo si ten šmoula z německa bo odkad hodil do vnítř 1.8 benzín nemyslíte??? tak jako jestli na 90 jedeš 90 taky si borec na konec..na takový právě za jízdy nadavam jak brzdí dopravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 pravidla jsou od toho, aby se dodržovala ne? já teda jezdím v obci tacho 55, mimo tacho 100-120 a na dálnici do 140. nač spěchat, těch pár ušetřenejch vteřin ti fakt moc nepomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 na 90 je povolenejch 90 slovy devadesát, když chceš jet rychlejc, tak si mě předjeť a jestli nadáváš, tak si zajdi na psychotesty jezdím 60/100/110 město, mimo obec, dálnice taky se rád svezu, ale rozhodně pro mě není vrcholem blaha onanovat na rovince zakleslej v sedačce a prdlat 200 po okresce (auto na to mám) pak se akorát tlemím, když takovej másloň mastí na rovince a lepí se na prdel a v zatáčkách ani vidu ani slechu, protože umí jet jen po rovince rychle to samé, když mě někdo předjíždí s pohledem hrdiny, ať si jede, mě to u prdele. Já budu v cíli raději o 10 minut dýl než o půl roku se sešroubovanou páteří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nejde o čas..ale o to si vychutnat jízdu...někdo rad kouká z okenka..ja se rad ženu dopředu...fakt je ten že Fabie 1.4 MPi z kopce na dalnici dala to co je na tacháči:D:D až se o konec zastavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) zbytečně moc nevím, ale dostačující bohatě ano. Jediný co mi na něm vadí je zvuk, ale mít HTP, tak si asi zvyknu. 130 to jede, se 17" žádnej problém, jízda, brždění... naprosto v poho tak pořád lepší vrtačka než traktor něco jsem s HTP najel a pohoda, ale ty 17" si nedovedu představit...ja měl na Civicovi 1,4iS 90 koníků - takovej decent tuning na alu 16" konkrétně Alutec Kyro s 205/45 pneu a už nikdy víc...vážně to zlenivělo a muselo se to echt točit (no je to Honda) natožpak když má člověk plný auto...aby obstojně vyjel kopec musí dát trojku moje míry: 55/95/140 obec/mimo/dálnice - dle GPS mi to zkresluje nějakech 8% Editováno: 20. Únor 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 sportovně se dá jet i tak ono až budeš v mý situaci, tak se taky budeš chovat jinak.. můj pohled na život se dost změnil, takže se změnil i styl mé jízdy.. nemá cenu zbytečně riskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 mno diky kibi..alespon někdo potvrdil že to lenivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nejde o čas..ale o to si vychutnat jízdu...někdo rad kouká z okenka..ja se rad ženu dopředu...fakt je ten že Fabie 1.4 MPi z kopce na dalnici dala to co je na tacháči:D:D až se o konec zastavila tacho na F jsem měl do 240 a vůbec mě nevadilo, že se to ke konci nikd nedostane teď mám tacho do 270 a taky mě nesere, že to do konce nedojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 tak pořád lepší vrtačka než traktor něco jsem s HTP najel a pohoda, ale ty 17" si nedovedu představit...ja měl na Civicovi 1,4iS 90 koníků - takovej decent tuning na alu 16" konkrétně Alutec Kyro s 205/45 pneu a už nikdy víc...vážně to zlenivělo a muselo se to echt točit (no je to Honda) natožpak když má člověk plný auto...aby obstojně vyjel kopec musí dát trojkumoje míry: 55/95/140 obec/mimo/dálnice - dle GPS mi to zkresluje nějakech 8% 1,2 HTP 47 kW 17" cesta do Brna a zpět a totál bez problemu, živá, akcelerující, brzdící, brzdy nevadnoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 přesně kucí,,pravidla se musí dodržovat .. já teda 50/55 obec ,,mimo 90/120,dálnice 160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 1,2 HTP 47 kW 17" cesta do Brna a zpět a totál bez problemu, živá, akcelerující, brzdící, brzdy nevadnoucí neměl jsem možnost vyzkoušet, tedy věřím dakie: měl jsem možnost být u pár nehod..a néé díky, já též nikam nepospíchám...výkon využiju jen při předjíždění a když jedu dálku s rodinou při zaplý klimě, je příjemný nemít nutnost stále podřazovat a na okamžitý spotřebě hodnotu do 6ti litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 já naštěstí žádnou nehodu neviděl, ale stačí se podívat na nějaký fotky na netu.. jinak výkon mám taky spíš kvůli bezpečnýmu předjetí než kvůli rychlosti.. proto i ta kratší převodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.