Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD 77 kW

milano205

Doporučené příspěvky

IMHO nemá cenu dávat sem průměrnou spotřebu když neuvádím průměrnou rychlost.

Moje dlouhodobá 5.5

Ale např. trasa HK-Jeseníky (tj. do kopce, full auto) tam 5.3L při 63km/h ,zpátky 4.4 při 65km/h. Jasně kopečky.

HK - Vrchlabí (tj. trasa relativně vyrovnaná) 5.2 při 78km/h, ale taky 3.9 při 58km/h

HK - Praha 6.0 při průměrný 125km/h (tempomat na 140 tj. reálně 132 dle GPS)

Prostě pokud zrovna nespěchám, není provoz a nikoho nezdržuju dá se jet těch 4.3-4.5

Rekord na trase 150km 3.4 při 60km/h :)lol

Na závěr odchylka 0.2, tankuju dokud nafta nestojí po hrdlo a palivo jen Shell.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já přispívám svou troškou do mlýna.. (kopírováno z Fabia fora)

Ahoj, tak já už TO mám taky a mé pocity tady: ;)

Takže Mr.Cimbu je fajn člověk a je vidět, že tomu "asi trošku" rozumí.. Než jsme začali s diagnostikou, přijel mezi tím ještě jeden zájemce o chip, takže se nám tam utvořilo malé diskuzní fórum. Byli jsme jak četa cigošů v práci.. jeden dělá a zbytek se kouká :D

ale k věci: tak nejdřív pan Janda zjistil, že mi odešla svíčka na prvním válci a taky, že se ve stávající ŘJ už minulý majitel hrabal, takže jsme to jeli projet aby se (na mou žádost) zjistilo, co s tím ten trouba dělal.. Postupně jsem totiž šokován ze všech stran (teda jen v servisu), co to bylo za vola.. Zjistili jsme, že nějakým způsobem zvýšil výkon na cca 98 kW.. :sleep:

Nicméně, když už jsem tam byl, nechal jsem si tam dát od pana Jandy tu jeho (teď už mou) ŘJ a znovu jsme to jeli projet.. Musím říct, že nikdy předtím jsem snad na trojku (ani jinou zařazenou rychlost) nejel na 4200 otáček :D:rolleyes: prostě peklo.. Bohužel mám na odchodu nějakou vzduchovou pumpu nebo co, takže mi při vysokých otáčkách spadne "krouťák o dvacet" ale stejně, je to bájo..

Tak a pak už jsem jen zaplatil, dostal záruční list a hurá domů.. cesta zptáky byla o dost živější, to se musí nechat..

Jen pro zajímavost spíš pro OCTAVIAny.. Pan Janda říkal, že 77kW mají v seriovce kolem 86-89kW, prý marketingový tah.. To jen kdyby někomu připadalo těch "77" málo..

A to hlavní, moc všem těm věcem jako je krouťák, vzduch váha atd nerozumim, takže mě za to klidně kamenujte, aspoň si ulevíte a mě to je volný -_-

A DĚKUJI DRAGONETTImu za zprostředkování !!! :scooter:

Odkaz ke komentáři

Takže si spokojný? A ako spotreba? Na kolko máš teraz čipnute? Cena? Ja rozmyslam tiež ale až po záruke.

to TOMCAT: spokojený jsem, spotřebu jsem moc neřešil na těch prvních 100km a je to čipnuté na 110 nebo 114? tak nějak.. Spokojený jsem nadmíru :palec2:

to JIRKA: vem si z toho to, co chceš ;)

to Luke: ta osoba sem psal, co pan Janda říkal.. lol jestli to je pravda, či ne, faakt nefim..

Odkaz ke komentáři

spíš napiš kolik máš krouták, to je podstatný

pokud dobře vim tak 320NM.. přesný číslo mám na záručáku.. ale ve vysokých otáčkách mi 20 ubyde, no proč.. sem psal vejš...

spíš napiš kolik máš krouták, to je podstatný................ jojo to přesně pJ říkal, u dieselu nezáleží moc na výkonu ale na "kroutáku"..

Odkaz ke komentáři

tak to jo, to asi bude jeste pro spojku unosny, ale docela by me zajimal jizdní projev...já měl 355Nm a tahala zespoda hodně pěkně, tohle asi pujde dobře ve vyšších otáčkách.

to LUKE: jsem mu říkal o tom Tvém případu aspoň co jsem měl informace odsud a on říkal, že těch 150kW je šílenost.. A víš co? Budu v sobotu na SkodaHome v Chabrech, tak Tě pujčím svézt :rolleyes:

to Stíhačka: Díky za graf :palec2:

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

150kW??? chlape máš v tom dost hokej, to ja jasný, že asi Mr.Cimbu nechapal, kdyz jsi mu řek takovouhle kravinu :)

[/quote(

a na kolik jsi to měl čipnutý? ty fotbalisto...

omlouvám se za hokej, blbě sem si to přečetl.. už si budu navždy pamatovat, že si to měl na 150 konííííí :wallbash:

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...