Jirik.DC Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Mi to připadá jako si koupit uzený a stěžovat si, že je moc uzený.. No jasný..to kyselo je moc kyselý a ten bramborák moc bramborovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 IMHO nemá cenu dávat sem průměrnou spotřebu když neuvádím průměrnou rychlost. Moje dlouhodobá 5.5 Ale např. trasa HK-Jeseníky (tj. do kopce, full auto) tam 5.3L při 63km/h ,zpátky 4.4 při 65km/h. Jasně kopečky. HK - Vrchlabí (tj. trasa relativně vyrovnaná) 5.2 při 78km/h, ale taky 3.9 při 58km/h HK - Praha 6.0 při průměrný 125km/h (tempomat na 140 tj. reálně 132 dle GPS) Prostě pokud zrovna nespěchám, není provoz a nikoho nezdržuju dá se jet těch 4.3-4.5 Rekord na trase 150km 3.4 při 60km/h Na závěr odchylka 0.2, tankuju dokud nafta nestojí po hrdlo a palivo jen Shell. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Mi to připadá jako si koupit uzený a stěžovat si, že je moc uzený.. No jasný..to kyselo je moc kyselý a ten bramborák moc bramborovej a ten goženej volant je moc gumovej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 NA PRANI PROMAZANO!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 si nevzpomínám, že bych žádal o mazání mých příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 chtěl jsi říct kumovej lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Dneska jsem jel předpisově ale fakt Doksy Česká Lípa Děčín, průměr 55km/h a spotřeba 3.9 ale málem jsem za tim volantem usnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) ted jsem byl na vyhlášení výsledků rally Český Krumlov, kategorii dvoulitrů vyhrala OI TDI a ten tam rikal do davu, že žere 20l, ale měla luxusní zvuk Editováno: 5. Květen 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 chtěl jsi říct kumovej a nebo kunovej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 na čí přání jsi to smazal ty hrdino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak já přispívám svou troškou do mlýna.. (kopírováno z Fabia fora) Ahoj, tak já už TO mám taky a mé pocity tady: Takže Mr.Cimbu je fajn člověk a je vidět, že tomu "asi trošku" rozumí.. Než jsme začali s diagnostikou, přijel mezi tím ještě jeden zájemce o chip, takže se nám tam utvořilo malé diskuzní fórum. Byli jsme jak četa cigošů v práci.. jeden dělá a zbytek se kouká ale k věci: tak nejdřív pan Janda zjistil, že mi odešla svíčka na prvním válci a taky, že se ve stávající ŘJ už minulý majitel hrabal, takže jsme to jeli projet aby se (na mou žádost) zjistilo, co s tím ten trouba dělal.. Postupně jsem totiž šokován ze všech stran (teda jen v servisu), co to bylo za vola.. Zjistili jsme, že nějakým způsobem zvýšil výkon na cca 98 kW.. Nicméně, když už jsem tam byl, nechal jsem si tam dát od pana Jandy tu jeho (teď už mou) ŘJ a znovu jsme to jeli projet.. Musím říct, že nikdy předtím jsem snad na trojku (ani jinou zařazenou rychlost) nejel na 4200 otáček prostě peklo.. Bohužel mám na odchodu nějakou vzduchovou pumpu nebo co, takže mi při vysokých otáčkách spadne "krouťák o dvacet" ale stejně, je to bájo.. Tak a pak už jsem jen zaplatil, dostal záruční list a hurá domů.. cesta zptáky byla o dost živější, to se musí nechat.. Jen pro zajímavost spíš pro OCTAVIAny.. Pan Janda říkal, že 77kW mají v seriovce kolem 86-89kW, prý marketingový tah.. To jen kdyby někomu připadalo těch "77" málo.. A to hlavní, moc všem těm věcem jako je krouťák, vzduch váha atd nerozumim, takže mě za to klidně kamenujte, aspoň si ulevíte a mě to je volný A DĚKUJI DRAGONETTImu za zprostředkování !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Takže si spokojný? A ako spotreba? Na kolko máš teraz čipnute? Cena? Ja rozmyslam tiež ale až po záruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 teda na rovinu, nějak nevím, jaký dojmy si z toho mám odnést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 jako věřim, ze 77kW bude mit mozna ve skutecnosti víc, ale dost pochybuju, že 86-89kW nebo kolik to tam ten člověk psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Takže si spokojný? A ako spotreba? Na kolko máš teraz čipnute? Cena? Ja rozmyslam tiež ale až po záruke. to TOMCAT: spokojený jsem, spotřebu jsem moc neřešil na těch prvních 100km a je to čipnuté na 110 nebo 114? tak nějak.. Spokojený jsem nadmíru to JIRKA: vem si z toho to, co chceš to Luke: ta osoba sem psal, co pan Janda říkal.. jestli to je pravda, či ne, faakt nefim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 spíš napiš kolik máš krouták, to je podstatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Já měl před chipem 86,5kw,někde se tu válí graf z brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 spíš napiš kolik máš krouták, to je podstatný pokud dobře vim tak 320NM.. přesný číslo mám na záručáku.. ale ve vysokých otáčkách mi 20 ubyde, no proč.. sem psal vejš... spíš napiš kolik máš krouták, to je podstatný................ jojo to přesně pJ říkal, u dieselu nezáleží moc na výkonu ale na "kroutáku".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak to jo, to asi bude jeste pro spojku unosny, ale docela by me zajimal jizdní projev...já měl 355Nm a tahala zespoda hodně pěkně, tohle asi pujde dobře ve vyšších otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tu je ten graf z Cimbu. 86,5 kW a tiez link http://www.auto.cz/testy/nova-skoda-octavi...mbu-114-kw.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) tak to jo, to asi bude jeste pro spojku unosny, ale docela by me zajimal jizdní projev...já měl 355Nm a tahala zespoda hodně pěkně, tohle asi pujde dobře ve vyšších otáčkách. to LUKE: jsem mu říkal o tom Tvém případu aspoň co jsem měl informace odsud a on říkal, že těch 150kW je šílenost.. A víš co? Budu v sobotu na SkodaHome v Chabrech, tak Tě pujčím svézt to Stíhačka: Díky za graf Editováno: 9. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 NO PROBLEMO DUDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 150kW??? chlape máš v tom dost hokej, to ja jasný, že asi Mr.Cimbu nechapal, kdyz jsi mu řek takovouhle kravinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) 150kW??? chlape máš v tom dost hokej, to ja jasný, že asi Mr.Cimbu nechapal, kdyz jsi mu řek takovouhle kravinu [/quote( a na kolik jsi to měl čipnutý? ty fotbalisto... omlouvám se za hokej, blbě sem si to přečetl.. už si budu navždy pamatovat, že si to měl na 150 konííííí Editováno: 9. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 U 77kw motoru po chipu jednomu ze 4 kusu aut zacne klouzat spojka.Proste je to velmi slaby clanek techto motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.