Sniper_2003 Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Chlapy tak já nevím jak to děláte, ale já jsem se nikdy přez 1200Km dojezd nedostal. Palubák mi jede jako víno jelikož přepočet reální souhlasí s PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Ideme sa chváliť? :-) Ale takto jazdiť nikdy viac. Bolo to asi 40 km. Keby som mal so sebou PSP, asi by som dal nejakú hru, tak som sa nudil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Tomu dojezdu kterej mi to ukazuje věřím ale až od půlky nádrže, už to mám vyzkoušený. Dojezd je o ničem, když natankuješ plnou u pumpy od který to pak sypeš z hódně dlouhýho kopečku tak ti ukáže i 2000km Já to zajel cíleně z JH do Jemnice a to sem se neloudal (ještě sem i předjížděl :'> ) a Maxík mi tenkrát ještě 0,3 ubíral takže je to stejně zkreslený, byly dobrý podmínky a od tý doby sem už to nezkoušel a asi ani nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Důležitá je realita (dočerpání do plné a zpětný výpočet) a ne co ukazuje informativní budík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Presne tak, realita je nekde jinde. Já jsem to jsem dal jen proto, abych ukázal, co Maxík dokáže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Dodo-Kolín: Tak o tom žádná, jenže podle tý reality se ten budík dá v pohodě naladit a průměrnou spotřebu ukazuje přesně, jen dojezd bude pořád proměnlivej podle toho jak zrovna jedeš ale od půlky nádrže už je to reálnější a ke konci o hodně přesnější btw na spotřebu (ale i ostatní finance kolem auta) sem začal používat program Moto assistant a oproti spotreby.cz to má jednu velikou výhodu, je to vlak kterej má strojvedoucího narozdíl od spotreby.cz, tam vlak sice jede ale nikdo ho neřídí :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 šulda: Jasný Taky mě trošku maxík kecá. Ale rozdíl 0,2L na 100km nebudu řešit Já si píšu knihu jízd od KROB Soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy 35 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s long life oleji. Mám OII 1.9 TDI 74 kW r.v. 2010 najeto cca 25 000 km s intervalem výměny oleje po 2 letech nebo 30 000 km. Mám strach, že při takto dlouhém intervalu může docházet k postupnému poškozování motoru. Předtím jsem měl taky OII se stejným motorem ale pevným intervalem ( 1 rok nebo 15 000 ) a ten olej co jsem z toho vypouštěl byl na okraji životnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Nejsem si zcela jist, ale nemáš náhodou OII 1.6TDI 77KW???????? Nebo je to poslední ze série TOUR??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 To je na každým jak se k tomu staví. Na netu jsou na tohle téma tuny diskuzí a nikdy se podle nich nedobereš kloudný odpovědi. Já tam leju LL ale měním po 1500km. Hned po koupi jsem si to změnil ale u ojetiny z Německa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 ja to delam taky tak, liju olej LL ale menim ho po 15 000 km, LL je redsi cili zacne driv mazat pri studenym startu i v zime oproti oleji na pevny interval a pravdepodobne ma i navic aditiva ktere v pohode vydrzi ten 15 000 interval...a cenovej rozdil je par stovek, cili neni duvod proc nedat LL olej na 15 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 2 paldous Nejsem si jist jestli víš, že také existují lehkoběžníkové oleje NO LL. Apropo jsou trochu levnější a obsah aditiv vydrží déle než u LL. 2 Murphy 35 Jak zde psal Šulda - je o tomto tématu mraky vláken. Osobně za sebe, ale určitě bych přešel na servisní interval OG2 ( 15000/rok) a ohledně oleje jestli LL nebo lehkoběžník to už je volba pro tebe. Myslím, že ani s jedním neuděláš chybu. Jen pozor na výběr pokud máš DPF. l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy 35 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 (editace) je to opravdu 1.9 TDI PD, ale napsal jsem špatně rok výroby je to 2009 jedná se o jednu z posledních, než je nahradili 1.6 TDI. Naštěstí je to verze bez DPF Editováno: 17. Říjen 2011, autor: Murphy 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 napsal jsem špatně rok výroby A kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 V tom případě OG2 (15000/rok) a za mě T E N T O olej. Ale jak jsem psal výše volba je na tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Já tam leju LL ale měním po 1500km. šulda ty musíš byť bohatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy 35 Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 A kW 77 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) šulda ty musíš byť bohatý Kolik platíš za výměnu oleje ty? Já na tom tratím necelý dvě stovky Murphy 35: Já vím, jen jsi poprvé psal 74 Editováno: 18. Říjen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) Šuldo: Jde o tu nulu co Ti tam chybí-tedy pokud nejsi blázen a neměníš opravdu po patnáctistech km Editováno: 18. Říjen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Ty voe to je tak když to ťukáš v práci v mobilu a najednou přijde frmol a nemáš čas si to kontrolovat Pako jsem ale zas takový určitě ne takže přijměte omluvu za to že sem vás uvedl v omyl a v tý citaci sem to trestuhodně přehlídl, opravdu tam patří 15000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 PŘIJATO :prc: :prc: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 rovnako lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 to "Sniper_2003": Já mám najeto 245tis., turbo původní (nikdy nečištěné ani nerepasované) a šlape pořád jak hodinky OII 1.9TDI PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Jej..trochu pozdě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 2 Schavi Já si moc nejsem jist na který můj příspěvek reaguješ. Zkus mi napovědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.