jaydoo Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 No a neni potreba menit i setrvak ? Presne to dela takhle: Pri jazde na 4-5 ale pri 2000-2500 otáčach pri pridaní plynu mi vyskočia otáčky skoro o 500, potom padnú zase naspat a až potom auto začne zrýchlovať. Pri inych rychlostiach to nepozorujem. co pak treba menit? jenom spojku? Tak spojka vymenená, je to radosť teraz jazdiť. Rozjazdy, pridanie na 4. a 5. stupni, no paráda. Spojka zaberá pekne odspodu, a aj rychlosti sa dávaju tak nejak presnejsie. alebo tuhšie :-) A čo sa ešte zmenilo, tak mám taký subjektívny dojem, že tie teplé štarty sa zlepšili. Pred výmenou spojky som za teplého motoru štartoval tak 3-4 sekundy, teraz tak asi 1-2. Ale je to čerstvé, tak to ešte len "testujem a pozorujem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 A co jsi tedy vyměnil?Komplet spojku,teda setrvák,lamelu a přítlačák ,nebo jen lamelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fukodrak Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 skús nabehnúť myšou na Editovať a potom tam zasa na Zrušiť tak to nefunguje,to zrušiť znamená zrušiť editáciu a nie zrušiť príspevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 fukodrak: Ano to potvrzuju. Jednou se mi sekal net a přidalo mi to 3 příspěvky za sebou. Tak jsem holt byl za debila Ale aspoň jsem napsal: "EDIT: Seknul se mi net". Je to logičtější než 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 A co jsi tedy vyměnil?Komplet spojku,teda setrvák,lamelu a přítlačák ,nebo jen lamelu? Komplet spojku. /a taky zimné gumy :)/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Dík za odpověď,tak ať slouží ke spokojenosti,já mám právě podobný problém,taky klouže,ale jen někdy.Proto stále váhám co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 No mne to klouzalo tiež len občas, ale sa to stale zhoršovalo a na konci to bolo vždy, ked som chcel predbiehat, ale len na tej 4-5. Ale už to bolo nebezpečné. Teraz je to skutočne rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 zdravim, kdyz jsme u toho chipu, mam nabidku na OII 77 kw od kladensky firmy Diesel Technik, nemate s touto firmou nejake zkusenosti? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Zdravim Chci se zeptat,co rikate na kombinaci 1.9TDi 4x4 jak je to s poruchovosti a tak,je mi jasny,ze vykon nebude nic moc,to by se doresilo casem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Proč chceš 4x4? Jinak v serii (77kW reál 85kW) celkem lenoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Vetsinu casu travim v kopcich,ted mam predokolku,a ctyrka by se hodila vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 OK-výhoda obzvlášť teď v zimě, co?. Není problém jen je to o cca. 100kg težší a tak o 1L/100km žere víc. Pak samosebou občas výměna oleje v haldexu a rozvodovce. Dá se jezdit i bez chipu, ale v 5-ti lidech do kopečka to je celkem opruz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 JJv zime,ale i normalne,protoze k chate je blba cesta,a staci kdyz je mokro,a uz mam problemy tam dojet vim jak jedi klasickej predohrab,tak jsem se prave chtel zetpat na ctyrku,jako chip by tam sel urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 chip nemam a nestěžuji si po dálnici Praha . LBC 4x dospělej dítě kočárek atd 140km/h spotřeba 7l/100km a jede doře dokonce jsem předjížděl kopce u LBC pohoda když nejsi závodník tak to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Dik a pri kolika najetych km je dobre koupit 4x4 s timhle motorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 no asi záleží co seženeš moc jich není když jsem scháněl já teda mam cca 190tis km a jezdí pěkně je to o penězích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 No budu koukat co najdu,a hlavne za kolik prodam ted tu moji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 a o tom to je kolik ti kdo dá za tvou výkup té mojí byl 180 a prodávali za 240 ale to jsem jim nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Jo to znam,nakoupime za 100 prodame za 170 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Tak musej z něčeho žít. Jinak já jsem tento týden pokořil 271tis.km Vyměněno: na motoru vše origo (ale zrovna teď objednávám spojku se setrvákem) pouze měněn altík (prevence) na podvozku: všechna ložiska kol, homokinetické klouby, tlumiče a tyčky stabilizátoru, zadní lůžko-uložení přední nápravy chladič klimatizace (teklo chladivo horní plastovou zátkou-vyměněno za nový typ bez zátky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Dodo- čtu že tam máš 150 koníků- jak dlouho ti potom vydržela spojka? Máš recht, že to není žádný sprinter- mě to tedy stačí- o čipu uvažuju jen kvůli snížení spotřeby. Všude se píše, jak se po čipu sníží, tak to ve mě hlodá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Davat si Chip kvuli spotrebe je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 taky si myslim když chceš jezdit na spotřebu tak jezdi pomalu a klidně a spotřeba taky pude dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 (editace) Tak ted mam dilema nevim jestli vzit 1.9 4x4 v ambiente,nebo 2.0TDi v max elegance-cenove cca stejny Editováno: 19. leden 2012, autor: wilson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 mě kluk co dělá ve škoda servisu od 2,0 odradil častejší závady turbo vstřiky atd. tak jsem vzal radči 1,9 ale co je natom pravdy nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.