michal2009 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Melo by to jit bez problemu nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Najde sa tu teda niekto v okoli BA kto by mi to vedel nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jednak to musi ze Skandinavie prekodovat na Ameriku a taky musi zapnout denni sviceni mlhovkama. (Predpokladam teda, ze nechces, aby ti k mlhovkam svitily i obrysovky.) Jinak jak pise michal2009, melo by to jit nakodovat bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 pozor pánové, ne všechny BSG to podporují!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Aha, tak o tom jsem jeste neslysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 ferip: hoď sem číslo jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Druhy elektrikar ktory to skusal kodovat uz dokazal zapnut ze svietili aj hmlovky ale nevedel vypnut stretavacie svetla,aj ked zatiahol rucnu brzdu tak svetla zhasli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Blbě nakódováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferip Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tak keby sa nasiel niekto sikovnejsi tak budem rad...okolie BA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Chalani ak mam nakodovanu ameriku (poloho spinaca svetiel na 0) mali by mi svietit iba obrysovky a po zatiahnuti rucnej brzdy by mali zhasnut??Dobre som to pochopil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Ne obrysovky ale potkávačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Aha no tak potom mi to funguje ako pises.....a da sa to nastavit na parkovacky alebo smerovky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Super varianta šetření xenonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Zdravím, koupil jsem OII před FL, rok 08 elegance, dešťový a světelný snímač, maxidot, a při nastartování se mi rozsvítí přední potkávačky a zadní světla s RZ, šlo by to přeladit na to aby mi jako denní svítili mlhovky na těch 60%, a při vjetí do tunelu se rozvítil interier plus zadní světla, a při vyjetí zase zhasli na normal jen denní?? Co jsem zde četl tak by to mělo jít.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Jde to. Musis to ze Skandinavie prenastavit na Ameriku a aktivovat denni sviceni mlhovkama. Zmeni to ale i to, ze ti ty mlhovky budou svitit jen s povolenou rucni brzdou. Ted na to rucni brzda nema vliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 jako mlhovky při denním svícení jen s povolenou ruční brzdou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Neřeš prostě když budeš stát a zatáhneš ruční světla do povolení brzdy zhasnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Ano. Mlhovky budou jako denni sviceni svitit jen pri zapnutem zapalovani a povolene rucni brzde. Pokud chces, aby ti nesvitily obrysovky, tak to jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 a svítící obrysovky jsou docela provokace, rozhodně větší než jen mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkotulko17 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 (editace) Zdravím páni, mám taký problém, že po nakódovaní ameriky svietia stretávačky - OK, ale ak aktivujem denné cez hmlové svetlá, tak zostávajú svietiť aj stretávacie svetlá aj hmlové. Vie niekto poradiť? (O2 2006) Editováno: 30. Červen 2016, autor: rkotulko17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 tak to je OK, takhle bych si to představoval, a ještě jde nastavit ještě citlivost toho snímače, aby mi to nepřeplo jen když projedu nějakým stínem na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 (editace) To resit nemusis. Pri nejakych stinech to rozhodne prepinat nebude... Abych ti odpovedel, citlivost nastavit jde, ale nastavuje se to v zavislosti na typu celniho skla. Takze treba u me uz to jde posunout jen tak, aby se hlavni svetla rozsvecovala driv. Takze presny opak, nez bys chtel. EDIT: Tak jde tam nastavit i primo ta citlivost... Editováno: 1. Červenec 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Lukasi není to náhodou přesně naopak? Já mám továrně nastavenou hodnotu 95% světla a když jsme to snížili na třeba 60% světla se zapínala když už byla skoro tma myslím si že origo stav je nejideálnější volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 (editace) Abych rekl pravdu, tak jsem to prekodovat nezkousel. Ale je tam napsane activation earlier, coz znamena drive. Pokud je to jak pises, je to velmi nestastne napsane. Plus je tam teda jeste to nastaveni v zavislosti na typu celniho skla. Editováno: 1. Červenec 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Aha tak my na to narazili jinde protože tam byl jen hodnota která šla přepisovat každopádně bych to nechal na origo to je nejjistější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.