michal79 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Dnes jsem jel tankovat,ale neotevřel jsem víčko nádrže (mírným násilím to šlo). Táhlo co je dole u dveří pravděpodobně dosloužilo. Dá se k tomu nějak dostat přes ty plasty? Případně postup, jak si to svépomocí opravit. Mám Fabku 2001. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 A nebylo to jen přimrzlé? Nebo už to táhlo šlo naprázdno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal79 Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 A nebylo to jen přimrzlé?Nebo už to táhlo šlo naprázdno? Právě,že už to šlo naprázdno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Tady je obrázek toho mechanismu možná se to jen nějak vyháklo. Každopádně teď venku v zimě s tím asi moc neuděláš. P.S Necituj hned následující příspěvek, neb se to nesmí budeš za pokárán Editováno: 21. Únor 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal79 Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Budu se muset asi do toho pusit, ptz se mi to víčko nechce pořád rvát násilím.Brzy bych ho asi dodělal..... Neměl bys ještě screen demontáže prahové lišty? Nemám s tím totiž zkušenosti. Každopádně díky moc. Editováno: 21. Únor 2009, autor: michal79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tady je ten práh. Jinak možná může být problém s lankem i přímo u víčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal79 Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Díky moc, vyzkouším a snad to dám nějak dohromady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.