Publikováno Únor 21, 200916 r Dnes jsem jel tankovat,ale neotevřel jsem víčko nádrže (mírným násilím to šlo). Táhlo co je dole u dveří pravděpodobně dosloužilo. Dá se k tomu nějak dostat přes ty plasty? Případně postup, jak si to svépomocí opravit. Mám Fabku 2001. Díky
Únor 21, 200916 r Autor A nebylo to jen přimrzlé?Nebo už to táhlo šlo naprázdno? Právě,že už to šlo naprázdno....
Únor 21, 200916 r Tady je obrázek toho mechanismu možná se to jen nějak vyháklo. Každopádně teď venku v zimě s tím asi moc neuděláš. P.S Necituj hned následující příspěvek, neb se to nesmí budeš za pokárán Upraveno Únor 21, 200916 r od Lancelot
Únor 21, 200916 r Autor Budu se muset asi do toho pusit, ptz se mi to víčko nechce pořád rvát násilím.Brzy bych ho asi dodělal..... Neměl bys ještě screen demontáže prahové lišty? Nemám s tím totiž zkušenosti. Každopádně díky moc. Upraveno Únor 21, 200916 r od michal79
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.