jakubisko Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Po vymene celeho jednoho svetla zustalo to druhe v porovnani s novym nechutne zazloutle. Ten ciry plast je jakoby se zlutym nadechem. Nasel jsem tu jen navod na vycisteni sklenenych svetel z O1. Mohl by mi pls nekdo poradit, jak na tahle plastova? Mam to vzit nejakou pastou? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomapa Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Po vymene celeho jednoho svetla zustalo to druhe v porovnani s novym nechutne zazloutle. Ten ciry plast je jakoby se zlutym nadechem. Nasel jsem tu jen navod na vycisteni sklenenych svetel z O1.Mohl by mi pls nekdo poradit, jak na tahle plastova? Mam to vzit nejakou pastou? Diky http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/785...748697#p1748697 mělo by to být v prvním příspěvku od Pavla P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubisko Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/785...748697#p1748697mělo by to být v prvním příspěvku od Pavla P. Diky za tip. Ted jsem to hodinu zkousel a dostal jsem ze svetla takovou matnou patinu pryc. Nicmene zluty nadech zustava. Nenapada jeste nekoho, jak to sundat? Nemuze to byt treba zevnitr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Diky za tip. Ted jsem to hodinu zkousel a dostal jsem ze svetla takovou matnou patinu pryc. Nicmene zluty nadech zustava.Nenapada jeste nekoho, jak to sundat? Nemuze to byt treba zevnitr? Ahoj, mrkni do exterieru pořádně...je tu přímo téma jak rozleštit přední světla - dával jsem tam postup i ňáký fota Editováno: 22. Únor 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 nikdy z nich neurobis nove. lestenie pomoze aj vymena plexi pomoze ale nove to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubisko Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj, mrkni do exterieru pořádně...je tu přímo téma jak rozleštit přední světla - dával jsem tam postup i ňáký fota Bohuzel to uz nekdo smazal. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry557787 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Bohuzel to uz nekdo smazal. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry557787 Jak píše Cartmanko, nový z nich neuděláš - ale pokud ti to bude stačit: tááákže optimální je vyndat světla a vše dělat v "teple domova"...budeš potřebovat: vrtačku, nástavec na leštící kotouč a alespoň dva kusy leštícího kotouče (koupíš v baumaxu a podobných obchodech) + pastu Tempo a trošku motorovýho oleje. Postup: světla si usaď tak aby jsi k nim měl dobrý přístup a nehýbaly se ti....na leštící kotouč si nanes tošku Tempa a při pomalejších otáčkách (tuším 500ot/min) jemným tlakem přejížděj a lešti Nějakou chvilku to bude trvat a až uvidíš nějaký efekt, otři světla hadříkem a přelešti je stejným způsobem (s vyššími otáčkami) akorát místo Tempa nanes motorový olej - Pozor na otáčky a tlak, ať světla ještě víc nepoškrábeš, nebo nespálíš. Tímto by světla měly být opět čirá, spoustu škrábanců zmizí. PS: já osobně je leštil přímo na autě aku vrtačkou - ale doma je doma. Snad návod stačí - kdybys měl dotaz napiš SZ. myslím že téma může být LOOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Pokud jsi puntičkář, kup nový! Věř mi, jinak Ti hrábne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Alebo ešte jeden spôsob,kúpiť nové plexi.Písal si že máš svetlá zažltnuté a to leštením neodstrániš.Väčšinou to býva zažltnuté zvnútra.Takže jedine výmena.Tu som niečo našiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.