tondas2 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Kolegové možná divný dotaz ale přišel jsem na to že mi chybí jeden šroubek na zástěrce na předku tak jsem ho koupil a zkoušel jsem ho tam a je to jako by ten závit v tim protikusu byl stržený jde to nějak odstanit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Sežeň si širší šroubek, to bude nejjednodušší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Sežeň si širší šroubek, to bude nejjednodušší Hmmm ale nevím jestli ho Škodovka dělá i ve větším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Určitě seženeš jinde, Hornbach, Bauhaus apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ved sa tam pozri ci je strhnuty a ako pisal garrett nie vsetko na skodovke je zo skodovky. ako protikus tam je plastova biela kocka. kludne tam daj sirsi srob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.