Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den mám prosím otázku - mám Fabii 1.4MPI 50kw rok 2000, po zapnutí klíče se mi neukazuje

kontrolka motoru už od doby kdy jsem auto kupoval v bazaru před 3roky. Je kontrolka tohoto typu fabie součástí nebo

se u starších typů nezabudovala? Vím že se mi rozsvítí EPC, ta taky souvisí s motorem, ale ikonka motoru ne. Děkuji moc za radu

Patrne asi RJ do nejakeho roku neumely tuto kontrolku ovladat.

I kdyz uzivatelska prirucka (alespon tu co se mi podarilo stahnout z webu Skody, asi by to chtelo original co se davala v te dobe) rika neco jineho a fabie co jsem videl taky, tak to je asi v poradku. Te moji (1.4 44kw 2000) se to taky nerozsvecuje, diagnostika nic nerikala a auto jezdi v poradku. Tak jsem se s tim smiril.

• Autor

Hm no právě mě říkal týpek co dělá do aut, že si není jistej, jestli ta kontrolka není úmyslně odpojená, auto bylo havarovaný co vím, tak nevím co se s tím všechno dělalo, opraváři tam občas kontrolku schválně odpojí, když je třeba poškozená lampda sonda atd nebo něco nefunguje jak by mělo, tak mám strach a chtěl bych vědět, zda kontrolka má být v mém autě nebo ne...

Vrbi skus rozobrat budiky .. a pozri ci nemas zaslepenu (izolackou alebo ja neviem cim) tu kontrolku kamaratovy som prerabal podsvietenie a nasli sme kontrolku zalepenu izolackou je pravda ze to bola kontrolka airbagu ale asi stoho dvovodu aby to nesvietilo ... pocas jazdy .. ;) a ak nebudes mat zaslepenu tak aspon zistis ci tam mas napajkovanu ledku motora alebo nie :) PS: ja mam tiez Fabiu 1,4 50 KW rok 2000 a kontrolka motora mi svieti ked zapnem zapalovanie ...

Upraveno od Lukas1450

• Autor

No to by bylo pěkně v háji teda, opravář mi říkal že to není žádná sranda to zpět zapojit. V každým případě jestli má svítit a nesvítí, tak lidi co dávaj auta do kupy jsou pěkní h...jak to má normální člověk vědět, že ejdna kontrolka má svítít a nesvítí. Borec to zkoušel diagnostikou a když dal test kontrolka se ani nerozsvítila při zkoušce, zda jen svítí...

podla mna je bud zaslepena (to zistis behom zopar minut...rozober to) alebo este skusit ledku ci je funkcna :) ci nieje nahodou odpalena co pochybujem ale mohol ju niekto odpalit a hotovo a naspat poskladal budikya pritom nemusel nic zaslepovat odporucam pozriet premerat :)

Upraveno od Lukas1450

hele jeste se podivej do skrine na pojistky,jestli tam mas pojistku.A neboj se do urciteho roku ji nezapojovali,ja mam 2001 a taky ji nemam zapojenou,ani pojistka tam neni,takze nemej strach. :palec2::palec2: Koukni na ty pojistky a pak dej vedet

• Autor

Hm ta to jsem zvědavej, v každým případě díky moc za rady všem. Zkusím zkontrolovat pojistky a pak zkusím mrknout na kontrolky, ale říkám kamarád zkoušel kontrolu přes VAG a kontrolka se ani nerozsvítila. tak uvidím. Když to rozdělám, stejně sám nic nevyřeším, zase takovej dobrej elektrikář nejsem:(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.