Publikováno Únor 23, 200916 r Dobrý den mám prosím otázku - mám Fabii 1.4MPI 50kw rok 2000, po zapnutí klíče se mi neukazuje kontrolka motoru už od doby kdy jsem auto kupoval v bazaru před 3roky. Je kontrolka tohoto typu fabie součástí nebo se u starších typů nezabudovala? Vím že se mi rozsvítí EPC, ta taky souvisí s motorem, ale ikonka motoru ne. Děkuji moc za radu
Únor 23, 200916 r Patrne asi RJ do nejakeho roku neumely tuto kontrolku ovladat. I kdyz uzivatelska prirucka (alespon tu co se mi podarilo stahnout z webu Skody, asi by to chtelo original co se davala v te dobe) rika neco jineho a fabie co jsem videl taky, tak to je asi v poradku. Te moji (1.4 44kw 2000) se to taky nerozsvecuje, diagnostika nic nerikala a auto jezdi v poradku. Tak jsem se s tim smiril.
Únor 23, 200916 r Autor Hm no právě mě říkal týpek co dělá do aut, že si není jistej, jestli ta kontrolka není úmyslně odpojená, auto bylo havarovaný co vím, tak nevím co se s tím všechno dělalo, opraváři tam občas kontrolku schválně odpojí, když je třeba poškozená lampda sonda atd nebo něco nefunguje jak by mělo, tak mám strach a chtěl bych vědět, zda kontrolka má být v mém autě nebo ne...
Únor 23, 200916 r Vrbi skus rozobrat budiky .. a pozri ci nemas zaslepenu (izolackou alebo ja neviem cim) tu kontrolku kamaratovy som prerabal podsvietenie a nasli sme kontrolku zalepenu izolackou je pravda ze to bola kontrolka airbagu ale asi stoho dvovodu aby to nesvietilo ... pocas jazdy .. a ak nebudes mat zaslepenu tak aspon zistis ci tam mas napajkovanu ledku motora alebo nie PS: ja mam tiez Fabiu 1,4 50 KW rok 2000 a kontrolka motora mi svieti ked zapnem zapalovanie ... Upraveno Únor 23, 200916 r od Lukas1450
Únor 23, 200916 r Autor No to by bylo pěkně v háji teda, opravář mi říkal že to není žádná sranda to zpět zapojit. V každým případě jestli má svítit a nesvítí, tak lidi co dávaj auta do kupy jsou pěkní h...jak to má normální člověk vědět, že ejdna kontrolka má svítít a nesvítí. Borec to zkoušel diagnostikou a když dal test kontrolka se ani nerozsvítila při zkoušce, zda jen svítí...
Únor 23, 200916 r podla mna je bud zaslepena (to zistis behom zopar minut...rozober to) alebo este skusit ledku ci je funkcna ci nieje nahodou odpalena co pochybujem ale mohol ju niekto odpalit a hotovo a naspat poskladal budikya pritom nemusel nic zaslepovat odporucam pozriet premerat Upraveno Únor 23, 200916 r od Lukas1450
Únor 23, 200916 r hele jeste se podivej do skrine na pojistky,jestli tam mas pojistku.A neboj se do urciteho roku ji nezapojovali,ja mam 2001 a taky ji nemam zapojenou,ani pojistka tam neni,takze nemej strach. Koukni na ty pojistky a pak dej vedet
Únor 23, 200916 r Autor Hm ta to jsem zvědavej, v každým případě díky moc za rady všem. Zkusím zkontrolovat pojistky a pak zkusím mrknout na kontrolky, ale říkám kamarád zkoušel kontrolu přes VAG a kontrolka se ani nerozsvítila. tak uvidím. Když to rozdělám, stejně sám nic nevyřeším, zase takovej dobrej elektrikář nejsem:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.