Lukas1450 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 no ale moze mat kibi pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 áha, já byl přesvědčenej že tam je rozdíl hmno nechám se podat fotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 jj aj ja ... kto mi to odfoti?? prosim dakujem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 nema nikto taku to moznost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Asi tak... comparison.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Ivomb diki ale potreboval som to trosku inaksie .. vies najlepsie tak ze prelozis jednu tapetku o druhu ale aj tak ti dakujem za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak taku moznost nemam. Ale v tom pripade, si myslim, ze ak suhlasia rozsahy, tak sa budu zhodovat i pozicie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 jj ved preto to chcem tak porovnat lebo R5S maju mensie kruzky(polia otacok a rychlosti)a predfacelift maju ich vacsie .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 boha jeho V/RS zase prudí jo jsou stejné, rozsahy sedí, nafta 1,9 má pouze jedno cejchování přilep si znáček, máš ho na křivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 dyť to už taky píšu po x-krát hodnoty jsou STEJNÝ (u FRS je rychloměr v menšim kroužku, proto se na první pohled zdá, že hodnoty nesedí)....bohužel nemám moc času, jináč bych to klidně i nafotil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) Boha jeho bobik zase otvara usta ! Tomas pisem ti to na posledy teba sa nikto nic nepyta tak prosim ani nic neodpisuj ani neodpovedaj na tvoje blbe poznamky niesom zvedavy ! a Pises tu ako keby tebe patrilo to forum ! stiahny sa a bud ticho! a teleruj ma ! a Bobik dones mi vodovahu aby som ho mal RS znak rovno,sice neviem nacom lebo auto uz nemam ale dobre no a ked mi prinesies vodovahu dostanes kolac a Sampanske na Silvestra ahojky Editováno: 28. Prosinec 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 dyť to už taky píšu po x-krát hodnoty jsou STEJNÝ (u FRS je rychloměr v menšim kroužku, proto se na první pohled zdá, že hodnoty nesedí)....bohužel nemám moc času, jináč bych to klidně i nafotil.... ty to třeba po x-tý píšeš, ale vždy se najde jelimám (čti VRS RESO) a ten se po XYtý zeptá, proto je potřeba mu XYkrát ve stejným tématu odpovědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Mám doma 1ks novej podklad FRS budíku... Kdo dá víc....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 najmis: hlasim se v SZ )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Najmis pisal som ti uz 3 spravy ...odpis dakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 (editace) tak chlapci dnes som dostal spravu od shotika ze kibi kvoli nam vybral podklad z budikou a nesedi to takze dakujem kibimu. a Pre Bobikovy za pravdive informacie Editováno: 6. leden 2010, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 předface podklad budíků nesedí s podkladem FRS, i když je kružnice u FRS podkladu menší, tak ve výsledku: do 100km/h je předface a FRS hodnota stejná...od cca 115-120 km/h ukazuje postupně FRS podlad o cca 10-15km/h víc....otáčkoměr po 3000ot/min ukazuje taky u FRS oproti předface víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Chlapci ako je to s kodovanim novych budikov ?? Je to velmi tazke zvladne to kazdy kto ma vag a vie s tym troska pracovat ?? Inac pisal som s Cosbym a vraj ked vymenim RS budiky z FRS face do auta fabia 74kw predface rok vyr 2001 tak mi bude ukazovat zle palivo respektive opacne .. a ak dam budiky z FRS predface tak mi bude ukazovat dobre palivo? a co sa tyka prisposobenia km ..ako je to s tym?? a potom otacky a rychlost uz bude ukazovat dobre pristrojovka ?? dik vam velmi pekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Ahoj sehnal jsem si podklad z FRS vic foto. Chci ho dát do své F1, podklad mám vč. ručiček jenže nevím jestli podklad mi bude pasovat jestli to není faclift. A jak se sundavaji ručičky .... jen se vytáhnou?? A budíky můžu úplně odpojid od kabeláže. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 staré budíky musíš mít do 240km/h= faceliftové, jinak ti je ten podklad naprd, bude skreslovat tachometr i otáčkoměr jinac budíky můžeš vklidu vyndat = sundat plast před budíkamy, vyšroubovat 2 šroubky torxe, tupým příborovým nožem zvrchu "vydloubnout", nevytáhnout úplně - nejdřívě odpojit 2 konektory.....a jsou venku ručičky jsou pouze nasazené, stačí je pomalu vytahovat, nejlépe když s nimi točíš a táhneš k sobě PS: než ručičky vytáhneš, tak si tuškou naznač jejich polohu, aby jsi je pak správně nasadil....až nasadíš nové, tak je opatrně natlač a otočením proti směru hodinových ručiček je dej do polohy kde ji si udělal rysku když budeš mít budík odpojený, neměj klíček v zapalování (respektivě s nímneotáčej) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Já mám původní budíky do 220km /h To znamená že ten podklad tam teda nedám?????????? Co ho upravit .... Asi nehrozi co. Třeba to nějak půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 dáš ho tam, ale bude ti to ukazovat špatně....otáčkoměr i tachometr bude skreslovat upravit to nelze....navíc pokud vyměníš ručičky musíš i vyměnit LEDky pod nima - ty červený budou prosvěcovat hnědě, protože světlo pod nima je zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Hm takže je to k ničemu jo. A tam jsou jaké Led diody musí se přepájet nebo jen přehodit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tuším smd a musí se pájet...dost lidí z fora to už ale řešilo a poradí ti víc - červený ručičky jsou supr, ty bych tam dal, ale ten podklad asi nevyřešíš bez výměny budíků (a tam zas musíš řešit ukazatel paliva)....taky jsem si tím prošel, škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Jo ručičky tam dám ale ten podklad ......... je na prd. A pájed se mi to moc nechce ... moje icq 570-588-363 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.