Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jestli už to tu někdo řešil, tak se předem omlouvám, ale nenašel jsem to. Mám Oktu 1.9TDI 66kw, r.v. 2002 najeto 140 tis a občas se mi stane, např.když chci odbočit, přibrzdím a podřadím, třeba na 2, že se auto po spuštění spojky chová, jako kdyby byl sešláplý plynový pedál, i když není. Auto prostě jede i bez plynu. Jako, když jel člověk u 105 s vytaženým sytičem. Nedělá to ale vždycky. Většinou, když to nejmíň čekám. Nenapadá vás někoho, co by to mohlo být? Díky všem za radu.

Je potřeba zajet prvně na diagnostiku, ale asi vadný spínač na spojce.

• Autor

No, pravda je, že mi spojka bere hned od podlahy. Nemůže to s tím souviset?

Mas v aute namontovany TEMPOMAT???

• Autor
Mas v aute namontovany TEMPOMAT???

Ne tempomat tam není.

Jak pisal INDY chod na vag. Spinac bud na spojke alebo brzdovy spinac. :)

• Autor
Jak pisal INDY chod na vag. Spinac bud na spojke alebo brzdovy spinac. :)

No, velký servis jsem měl nedávno, kde standartně auto na vag napojené je. Vzhledem k tomu, že mi měnili vandné čislo teploty, a říkali, že vykazovalo nějaký problém, tak předpokládám, že na vagu bylo a to by tam asi našli i něco jiného. Nebo ne? Navíc jsem dnes volal do dvou začkových servisů a tam mi řekli, že to co popisuju je vlastně normální. Řídící jednotka si prý snaží udržet otáčky za každou cenu, aby se motor nepodtáčel. Tak fakt nevím. Možná je to tím, že jsem nikdy s dieslem nejezdil a nejsem na to zvyklej. Prý mám zajet a oni to projedou a řeknou mi.

To co popisujes je normalna vec,sice neviem preco ti to akoze nejde vzdy tak. Ale normalne na volnobehu mozes ist na vsetky prevodove stupne. Si to skus....Ono sem tam je tam prepad plynu ked este klesaju otacky vtedy netaha,ale akonahle padnu dole tak hned plyn zacne reagovat a drzi si tych cca 900-1000 ot....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.