Publikováno Únor 28, 200916 r Hladal som to tu ale nenašiel som presný postup ako demontovat plastové obloženie A a B stlpika. Neviem sa nijako dostat pod ten plast aby som ho vedel dako podpačit- alebo potiahnut k sebe. Zavadzá mi tam tesnenie dverí ktore je uchytené pod tým plastom, nemam to za čo chytit. Neviete nekto figel ako postupovat pri demontaži
Březen 1, 200916 r Autor ide to lahsie ak vytiahnes gumu. no neviem ako to maš ty uchytene ale ja mam gumu okolo dverí pozdlž B.stlika pod tymi plastami - najskor ich musim odcvaknut, skor ako ju dam dole,len nemam to za čo chytit:-( tak aby som mohol dobre trhnut k sebe a pritom nenarobit zbytočnu škodu.
Březen 1, 200916 r hlavně to dělej na prohřátém autě, případně plast prohřej fénem. Pokud je to studené, tak to občas praská
Březen 2, 200916 r Autor tak ako pekne sa to lame som zistil na zadných obloženiach:-( , no neni to až take hrozne idem pozriet ešte tu gumu či sa mi to podarí povytiahnut spod plastu.
Březen 2, 200916 r hlavně až to tam budeš vracet, tak ty kovový camplíky co dží obložení napatlej vazelinou. Až to zase někdy budeš rozdělávat, tak to půjde líp
Březen 3, 200916 r tohle jsem si naivně myslel také a rozebíral jsem to ani ne za týden - jeden camplík se nějak smeknul či co a drnčelo to.
Březen 4, 200916 r Autor noo može byt , ale aj tak:-) ja radšej rozoberam motor ako interier a pokial možno elektrike sa vyhnem oblukom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.