Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, uvazuji o koupi plazma budiku do fabky ale nevim jak s montazi, demontaz budiku jsem nastudoval ale nevim jak pak dal. Nema s tim nekdo zkusenosti ci kam a jak se zapoji ty plazmy? Musim na ne privest napeti ci podobne predelavat? Diky za rady

to by ti snad mal povedat ten co ti preda budiky. nie je to predpokladam skoda vyrobok...

• Autor

Prave ze to neni Skoda original. A kdyz jsem tam volal ohledne dotazu na montaz, tak byla odpoved negativni.

hod nějaký odkaz na ty budíky ;)

sak skoda ti nebude montovat nieco co nie je ich. vyrobca budikov by ti mal povedat ako na montaz...

tie druhe su pekne.

• Autor

Tak jsem se konecne dovolal na prodejce. Pri montazi se budto nasunou pred origo budiky ci se za ne vymneni a musi se privest +/- kabelem k budikum a napopjit ( nejlepe od spinace svetel ) . Tak ze si to chce trochu vyhrat. Rucicky tachometru udajne byt nemusi. Tak nevym, no. Zda to mam risknout.

• 1 rok později...

Zbytečně vyhozený prachy, si nechej radši u někoho ocaď s fora vyměnit podsvícení.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.