Papek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 zdravim, chcel by som sa opytat pri rizvodoch je nieco ako tlmic asi vybracii.na volnobeh mi to vydava taky cvrlikavi zvuk a ked o to opriem palec prestane.prosim vas co to presne je a da sa to opravit alebo vymenit?dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Musí se měnit celý tlumič vibrací(kmitů),nejde koupit jenom ten tlumič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 cena cca. 2.000,-Kč a po roce třeba znova taky jsem to tak měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Je to narocna vymena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Demontovat spodný + bočný kryt motora natiahnut kladku zaistit, dole remen ,zdemontovt remenicu na servočerpadle,povolt 3 šroby na kladke a vybrat . Dat novu a zmontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 mě těd dělali nový rozvody a ten zvuk mi to začlo dělat taky... mam 3 tkm do výměny... můžu s tím dojezdit?? DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ak sa nezadre kladka tak vydrži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak už to ten zvuk nedělá... asi mrazem či co nebo mam slyšiny... to spíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papek Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 treba to menit alebo sa moze na tom jazdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 treba to menit alebo sa moze na tom jazdit? tam je nejaky tlmic? nemyslite skor hydronapinanie rozvodoveho remena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ferino83: rec je o tlmici torznych kmitov, ktory zaroven sluzi ako remenica... nachadza sa na klukovom hriadeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ferino83: rec je o tlmici torznych kmitov, ktory zaroven sluzi ako remenica... nachadza sa na klukovom hriadeli OK, beriem spat, zase som o nieco mudrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Zdravim vas, tiez mam problem s danym tlmicom, vytiekol mi z neho olej. Vo strvrok som bol s tym v servise, lebo uz to na volnobehu vydavalo neprijemny zvuk. Mechanik ma objednal na utorok. Lenze pri ceste zo servisu, aki 1 km pred domom, mi roztrhlo remen, prestalo dobijat , vypadla klima a prestal fungovat i posilovac riadenia. Otazka znie, co takto bez remena mozem ist cca 7 km do servisu. Ci sa nemoze nieco stat zavaznejsieho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Demontovat spodný + bočný kryt motora natiahnut kladku zaistit, dole remen ,zdemontovt remenicu na servočerpadle,povolt 3 šroby na kladke a vybrat . Dat novu a zmontovat. řemenici sundavat nemusíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 PeterM: v pohodě dojedeš, nic to neudělá... neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Musí se měnit celý tlumič vibrací(kmitů),nejde koupit jenom ten tlumič. Našel jsem na netu jenom tlumič na výměnu. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...ac-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Našel jsem na netu jenom tlumič na výměnu.http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...ac-octavia.html Jo je to ono - já to taky před 14dny zjistil - že je vytečený a cosi cvrliká za studena po nastartování - hned jsem pátra po prodejnách - samotný neměli - prej to nejde ani objednat - jen celý kus za 1850 - 2000 kč. na netu jsem našel také tohoto prodejce - tuším z bohumína, hned jsem objednal ale nebyl na skladě - volali a včera byl doma s PPL :-). o víkendu montuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.