Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

poradte mi jak to udělat aby při odemknutí na dálku se odemčel kufr a povyskočil nahoru?? nemyslím otevřel jen tak povyskočil aby byl mimo zámek

• Autor

asi jo ale když to tam dám tak se jen odemkne ale potřebuju něco co mi ten kufr nadzvedne aby nebyl v tom zámku nebo ten odskok zustane odemčený???

Řešil jsem si odskok na dálku, použil jsem magnet viz. BadyS.

Přímo do mechaniky zámku (ten oranž) jsem natáhl dvě smyčky s lankem - jedna pro odskok na pružině, druhá k magnetu k uvolnění. Fungovalo, víko odskočilo ze zámku, ale bylo to třeba vyladit protože je třeba větší síla k otevření.

Za chvíli jsem nad tím zanevřel, protože:

1) jsem musel mlátit s víkem kufru abych překonal pružinu, což si zkuste uvnitř sedět (combi)

2) ten magnet tříská jak prase, vnitřní těleso není nijak odtlumené a ani protisíla ho při přejezdech nerovností neudrží

3) co z toho, když to stejně musím otevřít ručně (u tebe však důvod jasný)

Upraveno od DKx

• Autor

no tak vidím že to není tak jednoduché

Ahoj,tohle jsem taky řešil když jsem zahladil víko kufru,koupil jsem odskok něco takového co navrhuje Badys,upevnila tak dále.Rozabral jsem zámek kufru-odvrtal nýty a pzavařil jsem druhou pozici západky zámku aby při sepnutí magnetu vyskočil kufr.Vše jsem složil dohromady a dal nové nýty.Možná budeš muset vyrobit nové distanční trubičky do zámku to už nevím přesně mám to přes 4 roky tak už jsi to moc nepamatuji.Jetli jsi zručný a máš čím zavařit západku zámku tak práce na hoďku.

• Autor

aa jaký ste použil ten odskok????

Něco podobného co dával do odkazu Badys,všechny jsou na stejném principu.

• 2 týdny později...

jedna otazecka : za kolik by byl nekdo ochotny zavarit a vyhladit ty pate dvere + lak,(hotovej komplet) okoli ostravy.:))

• Autor

skusím t na mojem a pak vám sdělím přibližnou cenu

:palec2:
  • Autor

tak už to mám hotové jen mi poradte se zapojením elektroniky myslím že by bylo nejlepší natáhnout od baterky nový kabel jen přímo na ten odskok??? protože mám doma gelovku 12V 3ampery a ta to otevře ale přes dálkové ovládání nee

hod pak foto jak to vypada :)

• Autor

tak dálkové ovládání je hotové a je na řadě koumání jak zadělat ten výklenek

nice work :palec2: a mas treda poresene jak otevirani 5 dveri i central? no a nakolik te to tak vyslo?:) nebo spis na kolik by to vyslo me? :)

• Autor

tak každému už radím to řešit přes tohlo

http://www.rusmich-tuning.cz/EP/Zakryt-SPZ...avia_g3270.html

ale jen pokud má křídlo WRC, jinak by to taky šlo i bez křídla ale muselo by se to dokytovat

jinak zavaření+ kytování + doladění tak na 1500, je tam opravdu potřeba moc času a dávat slabé vrstvy kytu a postupně doladovat takže za všechno i s nastříkáním to tak vidím na 2300kč

jinak dopelení toho laminátového výrobku z odkazu 1000kč i s nalepením, to je fakt pohoda

post-19101-1238434722_thumb.jpg

Upraveno od raob design airbrush

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.