raob design airbrush Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 poradte mi jak to udělat aby při odemknutí na dálku se odemčel kufr a povyskočil nahoru?? nemyslím otevřel jen tak povyskočil aby byl mimo zámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 asi pořešit nějakým odskokem, něco jako toto http://www.tuning-centrum.cz/product/19273...h-dveri--s-1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 asi jo ale když to tam dám tak se jen odemkne ale potřebuju něco co mi ten kufr nadzvedne aby nebyl v tom zámku nebo ten odskok zustane odemčený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Řešil jsem si odskok na dálku, použil jsem magnet viz. BadyS. Přímo do mechaniky zámku (ten oranž) jsem natáhl dvě smyčky s lankem - jedna pro odskok na pružině, druhá k magnetu k uvolnění. Fungovalo, víko odskočilo ze zámku, ale bylo to třeba vyladit protože je třeba větší síla k otevření. Za chvíli jsem nad tím zanevřel, protože: 1) jsem musel mlátit s víkem kufru abych překonal pružinu, což si zkuste uvnitř sedět (combi) 2) ten magnet tříská jak prase, vnitřní těleso není nijak odtlumené a ani protisíla ho při přejezdech nerovností neudrží 3) co z toho, když to stejně musím otevřít ručně (u tebe však důvod jasný) Editováno: 2. Březen 2009, autor: DKx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no tak vidím že to není tak jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ahoj,tohle jsem taky řešil když jsem zahladil víko kufru,koupil jsem odskok něco takového co navrhuje Badys,upevnila tak dále.Rozabral jsem zámek kufru-odvrtal nýty a pzavařil jsem druhou pozici západky zámku aby při sepnutí magnetu vyskočil kufr.Vše jsem složil dohromady a dal nové nýty.Možná budeš muset vyrobit nové distanční trubičky do zámku to už nevím přesně mám to přes 4 roky tak už jsi to moc nepamatuji.Jetli jsi zručný a máš čím zavařit západku zámku tak práce na hoďku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 aa jaký ste použil ten odskok???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Něco podobného co dával do odkazu Badys,všechny jsou na stejném principu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jedna otazecka : za kolik by byl nekdo ochotny zavarit a vyhladit ty pate dvere + lak,(hotovej komplet) okoli ostravy.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 skusím t na mojem a pak vám sdělím přibližnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak už to mám hotové jen mi poradte se zapojením elektroniky myslím že by bylo nejlepší natáhnout od baterky nový kabel jen přímo na ten odskok??? protože mám doma gelovku 12V 3ampery a ta to otevře ale přes dálkové ovládání nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 hod pak foto jak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak dálkové ovládání je hotové a je na řadě koumání jak zadělat ten výklenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 takže hotovo, ale jen provizorně, později zakoupím tohle http://www.rusmich-tuning.cz/EP/Zakryt-SPZ...avia_g3270.html vadí mi ta hrana od křídla ale jak to bude navázáno tak to bude super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 nice work a mas treda poresene jak otevirani 5 dveri i central? no a nakolik te to tak vyslo? nebo spis na kolik by to vyslo me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) tak každému už radím to řešit přes tohlo http://www.rusmich-tuning.cz/EP/Zakryt-SPZ...avia_g3270.html ale jen pokud má křídlo WRC, jinak by to taky šlo i bez křídla ale muselo by se to dokytovat jinak zavaření+ kytování + doladění tak na 1500, je tam opravdu potřeba moc času a dávat slabé vrstvy kytu a postupně doladovat takže za všechno i s nastříkáním to tak vidím na 2300kč jinak dopelení toho laminátového výrobku z odkazu 1000kč i s nalepením, to je fakt pohoda Editováno: 30. Březen 2009, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.