George Couser Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Editováno: 3. Březen 2009, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No něco bych si uměl představit v klasickým autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak to já doufám, že Fabia Scout je opravdu jen cvičení, protože by o určitě nebyla 4x4 a takové auto, už by bylo zbytečné, jako Fabia Combi Scout. A jinak v té červené Fabii se až na detaily ukrývá podoba Fabie RS, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zelená je pěkná, ale nesedí mi ty hagusy. Jestli něco fakt nemusím, tak jsou to hagusy na hatchi. To už je na mě moc. No a ta červená, to je libovka. Černý výplně předních světel vypadají skvěle, interiér hodnotněji než u sériovek. Jestli je tohle předzvěst RS, tak už se těším. Jen aby to nezkazili motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak to mě se zcela naopak velmi líbí ten Scout a nějak nemusím ten Sport Concept. Sportovní vzhled mi nic moc neříká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 mě přijde že jedíný scout je oct, včechny další oplastovný modely bych scoutem asi nenazval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.