Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 alebo Cine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tommys, mam jeste dotaz tykajici se lepidla na slepeni plastu zpet, jake jsi vybral/pouzil, koukal jsem na nejaky tmel,ale byl jaksi moc univerzalni a nebyl ciry, muzes mi doporucit neco ? znacku trebas i ... Predem diky, chystam se na ty svetla uz dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 v teme o rozobrani svetiel tu doporucovali ciry silikon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Takze proste a jednoduse "ciry silikon" ? Nic vic ? Treba silikonove lepidlo, cire ... Zkusim se podivat v tydnu v Bauhausu, treba to najdu, jinak diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no ked chces... Skratka si kup ciry silikon pouzivany na lepenie/izolovanie Predava sa v tubach rovnakych ako napriklad akrylovy tmel. Najlepsie, ked si budes pytat neutralny sanitarny silikon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Diky Oli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Je to peckově vymyšlený akorát by mě fakt moc zajímalo co by na to řekly na technický... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.