Přejít na obsah

Specialitka :(

Ladeliver

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám následující problém. Odešel mi nejspíš centrál,při zamykání a odemykání se pod volantem ozve malinké cvaknutí,ale zamkne se jen kufr. Dále mi občas svítí a občas nesvítí levé potkávací světlo ( pojistky jsem vyměnil,ale problém se nezměnil),zapalovač nefunguje. Prosím poraďte mi někdo,co s tím mám udělat,nebo aspon diagnostikujte probléím., Předem díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,mám následující problém. Odešel mi nejspíš centrál,při zamykání a odemykání se pod volantem ozve malinké cvaknutí,ale zamkne se jen kufr. Dále mi občas svítí a občas nesvítí levé potkávací světlo ( pojistky jsem vyměnil,ale problém se nezměnil),zapalovač nefunguje. Prosím poraďte mi někdo,co s tím mám udělat,nebo aspon diagnostikujte probléím., Předem díky za odpověď.

nemáš někde vodu? myslim třeba u těch pojistek, zapalovač by mohl bejt tím že máš aktivovanou pojistku proti otevření zadních oken...... ale s tim centrálem ti neporadim na elektriku tu jsou jiný borci :)

Editováno: , autor: headerTDI
Odkaz ke komentáři

Jedna strana potkavacich svetel mi sviti vzdycky, kdyz mam zaplej blinkr a vypnu zapalovani. Trvalo mi to fakt dlouho nez jsem na to prisel. Proc to tak je nevim. Kazdopadne pomuze ho vypnout ;)

Odkaz ke komentáři

To co tu popisuješ je funkce :) když třeba stojíš na silnici ve tmě, tak aby nesvítilo celý auto, ale jenom půlka...

Podle toho, co píše tazatel, by to chtělo kuchnout a proměřit zapojení... To že nezamyká auto může být různé, třeba škřípnutá kabeláž. Nebo je auto vytopená totálka případně několik aut dohromady a ten kdo to zapojoval, to ušil horkou jehlou ...

Odkaz ke komentáři

To co tu popisuješ je funkce :) když třeba stojíš na silnici ve tmě, tak aby nesvítilo celý auto, ale jenom půlka...

Podle toho, co píše tazatel, by to chtělo kuchnout a proměřit zapojení... To že nezamyká auto může být různé, třeba škřípnutá kabeláž. Nebo je auto vytopená totálka případně několik aut dohromady a ten kdo to zapojoval, to ušil horkou jehlou ...

No to ani nežertuj :D Ale jinak vodu nikde nemam a s tim zámkem zadních oken je to tak,že předtim jsem to měl normálně zamčený a fungovalo všecko tak,jak má...

Odkaz ke komentáři

Uz som sa pri mojom aute stretol so ziarovkou,ktora svietila ako sa jej chcelo. Najskor som riesil samotny konektor-nic. Potom poistky-nic. Nakoniec som vymenil ziarovku a je po probleme. A ten zapalovac ide cez poistku cislo 41 , hodnota 15A -ale to asi vies. A ten central asi bude chciet napichnut na VAG.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...