Ladeliver Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdravím,mám následující problém. Odešel mi nejspíš centrál,při zamykání a odemykání se pod volantem ozve malinké cvaknutí,ale zamkne se jen kufr. Dále mi občas svítí a občas nesvítí levé potkávací světlo ( pojistky jsem vyměnil,ale problém se nezměnil),zapalovač nefunguje. Prosím poraďte mi někdo,co s tím mám udělat,nebo aspon diagnostikujte probléím., Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Zdravím,mám následující problém. Odešel mi nejspíš centrál,při zamykání a odemykání se pod volantem ozve malinké cvaknutí,ale zamkne se jen kufr. Dále mi občas svítí a občas nesvítí levé potkávací světlo ( pojistky jsem vyměnil,ale problém se nezměnil),zapalovač nefunguje. Prosím poraďte mi někdo,co s tím mám udělat,nebo aspon diagnostikujte probléím., Předem díky za odpověď. nemáš někde vodu? myslim třeba u těch pojistek, zapalovač by mohl bejt tím že máš aktivovanou pojistku proti otevření zadních oken...... ale s tim centrálem ti neporadim na elektriku tu jsou jiný borci Editováno: 5. Březen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdravím,mám následující problém. Odešel mi nejspíš centrál,při zamykání a odemykání se pod volantem ozve malinké cvaknutí,ale zamkne se jen kufr. Dále mi občas svítí a občas nesvítí levé potkávací světlo ( pojistky jsem vyměnil,ale problém se nezměnil),zapalovač nefunguje. Prosím poraďte mi někdo,co s tím mám udělat,nebo aspon diagnostikujte probléím., Předem díky za odpověď. Jedna strana potkavacich svetel mi sviti vzdycky, kdyz mam zaplej blinkr a vypnu zapalovani. Trvalo mi to fakt dlouho nez jsem na to prisel. Proc to tak je nevim. Kazdopadne pomuze ho vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To co tu popisuješ je funkce když třeba stojíš na silnici ve tmě, tak aby nesvítilo celý auto, ale jenom půlka... Podle toho, co píše tazatel, by to chtělo kuchnout a proměřit zapojení... To že nezamyká auto může být různé, třeba škřípnutá kabeláž. Nebo je auto vytopená totálka případně několik aut dohromady a ten kdo to zapojoval, to ušil horkou jehlou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladeliver Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To co tu popisuješ je funkce když třeba stojíš na silnici ve tmě, tak aby nesvítilo celý auto, ale jenom půlka...Podle toho, co píše tazatel, by to chtělo kuchnout a proměřit zapojení... To že nezamyká auto může být různé, třeba škřípnutá kabeláž. Nebo je auto vytopená totálka případně několik aut dohromady a ten kdo to zapojoval, to ušil horkou jehlou ... No to ani nežertuj Ale jinak vodu nikde nemam a s tim zámkem zadních oken je to tak,že předtim jsem to měl normálně zamčený a fungovalo všecko tak,jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Takže začneme jako obvykle jaké máš auto, rok, výbavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Uz som sa pri mojom aute stretol so ziarovkou,ktora svietila ako sa jej chcelo. Najskor som riesil samotny konektor-nic. Potom poistky-nic. Nakoniec som vymenil ziarovku a je po probleme. A ten zapalovac ide cez poistku cislo 41 , hodnota 15A -ale to asi vies. A ten central asi bude chciet napichnut na VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ten centra nemas nejakou dobitou komfortku?? v kloubech ve dverich jestli nemas zkrat v dratech,oni jsou dosti namahany v tech pruchodkack, ja mel popraskanou izolaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.