Publikováno Březen 6, 200916 r nazdar, by mě zajímalo (a i ostatní doufám) jak to vypadá u vás v práci??? ...a já začnu, můj stolek i s kolegyní (ale ta není moje): Upraveno Březen 6, 200916 r od krozo
Březen 6, 200916 r tak se taky pochlubim..... ....všichny nejsme kancelařsky k...y.... tady jedna z bejvalý práce tam bylo veselo..... a tady ze současný roboty.....
Březen 7, 200916 r Takze pridam a ja nas kanclik. Ale castokrat je zaujimavejsi ten vyhlad z okna. Pani z Porsche chodia na meetingy zasadne v takychto karach
Březen 7, 200916 r njn, kancelarske krysi tak tak a můj pracovní prostor je každý den jiný, a někde jinde, takže... ale tady dělám melouch... Upraveno Březen 7, 200916 r od perníkář
Březen 7, 200916 r tak se mnou je to složitější. Řekněme, že moje pracovní teritorium je celá Evropa. Pracovně se asi s největší četností vyskytuju doma nebo v kanceláři, ale většinu času trvávím mimo tyto 2 místa. Tak něco z kanclu a něco tak různě. Koukám, jak se za 2 roky ta kancelář změnila, dneska je to tam drobet jinačí. Mraky času jsem na cestáchm, u klientů,...
Březen 7, 200916 r Tak se taky přidám. Nevalná kvalita, palm prostě neumí v mobilu poradny fotak. A to je co za velín?
Březen 8, 200916 r tak se mnou je to složitější. Řekněme, že moje pracovní teritorium je celá Evropa. Pracovně se asi s největší četností vyskytuju doma nebo v kanceláři, ale většinu času trvávím mimo tyto 2 místa. Tak něco z kanclu a něco tak různě. Koukám, jak se za 2 roky ta kancelář změnila, dneska je to tam drobet jinačí. Mraky času jsem na cestáchm, u klientů,... ty prodáváš, nebo vaše firma prodává a vyrábí různé přístroje do laboratoří podle těch fotek viď.
Březen 8, 200916 r ty prodáváš, nebo vaše firma prodává a vyrábí různé přístroje do laboratoří podle těch fotek viď. my nic nevyrábíme, zastupujeme různé firmy, vesměs se jedná o špičky v oboru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.