krozo Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) nazdar, by mě zajímalo (a i ostatní doufám) jak to vypadá u vás v práci??? ...a já začnu, můj stolek i s kolegyní (ale ta není moje): Editováno: 6. Březen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Můj pracovní prostor bez slečny: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 njn, kancelarske krysi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) vincku kua ...taky tam sedíš Editováno: 6. Březen 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak se taky pochlubim..... ....všichny nejsme kancelařsky k...y.... tady jedna z bejvalý práce tam bylo veselo..... a tady ze současný roboty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak ja se sem taky pridam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Takze pridam a ja nas kanclik. Ale castokrat je zaujimavejsi ten vyhlad z okna. Pani z Porsche chodia na meetingy zasadne v takychto karach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Muj nevelký pracovní prostor.(foceno mobilem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tipuji-zachranka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jo jo viz- http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=712968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) njn, kancelarske krysi tak tak a můj pracovní prostor je každý den jiný, a někde jinde, takže... ale tady dělám melouch... Editováno: 7. Březen 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak se taky přidám. Nevalná kvalita, palm prostě neumí v mobilu poradny fotak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak se mnou je to složitější. Řekněme, že moje pracovní teritorium je celá Evropa. Pracovně se asi s největší četností vyskytuju doma nebo v kanceláři, ale většinu času trvávím mimo tyto 2 místa. Tak něco z kanclu a něco tak různě. Koukám, jak se za 2 roky ta kancelář změnila, dneska je to tam drobet jinačí. Mraky času jsem na cestáchm, u klientů,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak se taky přidám. Nevalná kvalita, palm prostě neumí v mobilu poradny fotak. A to je co za velín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Energeticky dispecink 110 a 22kV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak se mnou je to složitější. Řekněme, že moje pracovní teritorium je celá Evropa. Pracovně se asi s největší četností vyskytuju doma nebo v kanceláři, ale většinu času trvávím mimo tyto 2 místa. Tak něco z kanclu a něco tak různě. Koukám, jak se za 2 roky ta kancelář změnila, dneska je to tam drobet jinačí. Mraky času jsem na cestáchm, u klientů,... ty prodáváš, nebo vaše firma prodává a vyrábí různé přístroje do laboratoří podle těch fotek viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak se taky přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Energeticky dispecink 110 a 22kV. A kde jsi nA DISPECINKU? ve Zline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Můj pracovní prostor a taky bohužel bez bab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 A kde jsi nA DISPECINKU? ve Zline? Ne ne. V Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ty prodáváš, nebo vaše firma prodává a vyrábí různé přístroje do laboratoří podle těch fotek viď. my nic nevyrábíme, zastupujeme různé firmy, vesměs se jedná o špičky v oboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Romane, to umyvadlo ve skříni nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To je luxus vid? A všiml sis té vlajky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 já jo...nepřehlédnutelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.