Březen 6, 200916 r Co sa stalo??/ Ale kola sa este daju predat !!! mozno ze i zadne lave dvere BadyS bol rychlejsi s cenou Upraveno Březen 6, 200916 r od peterkocur
Březen 6, 200916 r Ta bouracka se stala 14.1.2009. Vagon to auto v nizke rychlosti sroloval o stenu budovy, nikomu se nic nestalo, sofer stihnul vyskocit.
Březen 6, 200916 r fotky tu http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=983672 jinak odtahovka je z Českých Budějovic, kde auto bude k mání
Březen 6, 200916 r Prazak ne ... Spis nejakej zamestnanec kyslikarny.... Poptam se stryka jestl ineprisli o nejaky to novy vozitko ...
Březen 7, 200916 r Co sa stalo??/ Ale kola sa este daju predat !!! mozno ze i zadne lave dvere BadyS bol rychlejsi s cenou ta anténa by mohla být moje!
Březen 7, 200916 r to by mně zajímalo,kolik vydělají na tom vraku,když to táhly z OV do Č.B. mozno bude za par mesiacov niekde v bazare za pekne nechutnu cenu :smich: Napr. acka su na to machri
Březen 7, 200916 r Vodic sa musel pekne tvarit, ked mu pred ocami takto zlisovalo Octinku,... asi by ma j...blo
Březen 7, 200916 r Ty asi nebudeš velky fanda Škodovek, co? Nepoznáš, že je to FII Jo, jo beriem spat, na jedno pisem a druhe myslim, trosku som sa nechal uniest a myslel na to co by som robil keby mi niekto takto pred ocami zlisoval moju Octu, asi preto som pisal Octinku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.