Danofon Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Ano mi to taky ve dne neni vidět že svíti zadní světla a mlhovky mám na obou stanach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 chlapi ma tu niekto skusenosti so znackou DEPO? mam na ruke jedny a stoja v prepocte 1800 czk asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Mám Editku a taky mlhovku pouze na jedný straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Ghostbuster: koukám že začali taky vyrábět. Dlouho ale Sup I. v jejich katalogu chyběl. V práci je používáme hlavně u nakláďáků, osobáky O1, Fiaty a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 prvovyroba tych svetiel je hella? lebo nasiel som aj DEPO. je v tom rozdiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 presne tak ako píšeš, ale pozri príspevky hore a dočítaš ša že tie Depo celkom ujdú... záleži na cene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Mám Editku a taky mlhovku pouze na jedný straně Nenastala nejaka zmena vo vyhlaske, po kt. musi svietit len jedna strana? Pamatam sa, ked sme mali O1 tiez svietili oba na Peugeote uz mi svietila len jedna strana a otec kt. si kupil A6 Avant 2005 ma na kufre dokonca aj dve svetla ale jedno z nich je len fake aby to nevyzeralo debilne a nie je v nom ani ziarovka teda svieti len jedna strana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Inak chalani z SK mate nejaky dobry zdroj na tie face lebo nasiel som uz na par eshopoch ale jeden kus okolo 55 evri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Já myslím, že vyhláška to neupravuje, naopak logicky dvě mlhovky zvyšují bezpečnost. Nicméně co je logické pro všechny řidiče, nemusí být logické pro legislativu, což je bohužel u mnoho předepsaných pravidel pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Inak chalani z SK mate nejaky dobry zdroj na tie face lebo nasiel som uz na par eshopoch ale jeden kus okolo 55 evri... mam jeden zdroj 80eur komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 No ale zase dvě mlhovky mohou imitovat brzdění a ve velké mlze to tak může pusobyt, proto svítí jen jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) mno a taktiez jazdit za autom s dvoma hmlovkami 10-15 minut jazdy, mno diky pekne, oci vytahane ako zvarac :-D Editováno: 8. leden 2015, autor: maybe25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Chalani, nema niekto pravy zadny reflektor po face na S1, jeden talent mi pri prvom lade na ceste rozbil celu lavu zadnu stranu na mojom babätku, ked som stal na parkovisku tak uz tam dam novy nech mi ho poistovna preplatit a pravy si kupim sam... Ak o niekom viete dajte mi pls vediet vdaka ;-) Editováno: 8. leden 2015, autor: maybe25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.