Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 tak já včera udělal komplet lak na Líze PLATINEM od Horsta Fuchse ,, celý plastový interiér také ošmudlán, vysáto pořádně a příští týden budou už letní pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Akorát tohle jako nechápu začátek a konec obce v jazyce národností menšiny. To ať jdou doprdele. Jakože se tu bude cedule v cikánštině bo co? Nebo jak to myslí kua co cikanstina..ale si predstav vietnamske napisi pod cedulama... to je psycho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 přezuto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Móóóc pěkný kolečka Krozo. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Tak jsem to ve středu už taky přehodil. DOTZ HANZO 8x17 ET32 na Dunlop SP Sport Maxx TT 225/45 R17 91Y , Editováno: 7. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak dnes jsem z auta vyndal skládací lopatu na sníh a zítra snad přezuju. Už mi je těch zimáků líto. Ale až pojedu příští týden do Rokytnice přes značku zimní výbava a náhodou mne zastaví nějaký aktivní policajti, tak mne asi zavřou za urážku veřejného činitele. Tohle mohl vymyslet jenom blb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) ...Tohle mohl vymyslet jenom blb. Je to zbytečný komentovat některý zákony ale snad to bude jiný podle toho co sem dal mischicka Editováno: 5. Duben 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ferneťáku - mooc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nechám děkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dneska sem pekne dratenym kartacem vzal zimaky a natrel sem je zevnitr Plumbinolem z 25 let starych zasob YEAH!!! Az to za tyden zaschne tak otocime a jeste zvenku, tam to ale budu muset jeste udelat i cernou kryci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak dnes jsem z auta vyndal skládací lopatu na sníh a zítra snad přezuju. Už mi je těch zimáků líto. Ale až pojedu příští týden do Rokytnice přes značku zimní výbava a náhodou mne zastaví nějaký aktivní policajti, tak mne asi zavřou za urážku veřejného činitele. Tohle mohl vymyslet jenom blb. Lopatu, řetězy, škrabku, rozmrazovač a podobné zimní nesmysly už mám s i s gumovýma koberečkama 14 dní venku, ale Paprička je stále na zimních - disky by PPL měla doručit dnes, gumy na cestě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak já přezul taky až včera a protože bylo pěkně vzal jsem to hned i s výměnou silentboků na kostech a stabilizátoru. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Taky mám přezuto. Lepší kola budou až příští sezonu. Asi.. Kola jasný. Gumy: Dunlop Sport SP 01 205/55 R16 91 V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) přezouvám v pátek.....už jsem se objednal do servisu.... EDIT: TAKŽE UŽ PŘEZUTO! NA ALU TO AUTO VYPADÁ HNED LÉPE :-) Editováno: 12. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak jsem taky prezul... Alu Luxon 18" ze Superba 2 Pneu Pirelli PZero Rosso 225/40 ZR18 92Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Přezuto na Zenith 17" a pneu Dunlop 225/45/ R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak jsem už taky přezul. Letos jsem vyfasoval Barum Bravuris. Zatím jezdí jenom na suchu, vodu ještě nepotkaly. Komfort ujde, horší je to s hlučností. Na hrubším asfaltu při vyšší rychlosti jsou dost slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tenhle víkend, už konečně přezuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Já doufám, že přezuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Nenaděláš nic, bukvy ze Strakonic jen slibují a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? Ja a Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ja uz ne Uz frcim zase na letnich a o neco malo mi padla spotreba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ja a Jirko Tak tak, táhnem za jeden provaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ja uz ne Uz frcim zase na letnich a o neco malo mi padla spotreba... To jsi dal menší kola nebo co ? Prt. já když dám místo 16" kola 18", tak mi spotřeba určitě neklesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.