Publikováno Březen 9, 200916 r Ahoj, Pro členy, kteří nechtějí dlouho čekat na společnou chiptuning slevovou akci, nabídneme (www.dieselpower.cz) omezenou březnovou akci. Akce je pouze pro 5 nejrychlejších členů. (minimální počet účastníků je tedy 5 a maximální též 5) Sleva pro zúčastněné bude činit krásných 25% ze základní ceny chipu pro daný vůz. Znamená to tedy, že majitelé Octavií II TDI zaplatí za chip 8.999,- Kč bez DPH místo standardních 11.999,- Kč bez DPH. Úspoří tak 3.000,- Kč! Majitelé např. Fabia I TDI, Octavia I TDI nebo Superb I TDI zaplatí 5.999,- Kč bez DPH místo standardních 7.999,- Kč bez DPH. Úspora 2.000,- Kč! Podmínky akce: - Byl stanoven termín 18.3.2009, do kterého mohou zájemci projevit zájem a to tak, že mě kontaktují přes SZ. Já zde budu průběžně psát aktuální počet zájemců. - Po datu 18.3. poprosím účastníky o složení zálohy (výši upřesním) a pak se dohodneme na datu realizace, které bude nejpozději do konce března 2009. Součástí každé naší základní úpravy je : - diagnostika vozu před a po úpravě - individuální přístup k úpravě každého vozu - zkušební jízda - případné doladění - u vozů s řídící jednotkou Bosch EDC 16 (Octavia II) vymazání Flash counteru viz http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-fl...unter-reset.php Doba úpravy jednoho vozu jsou zhruba 2 hodiny. Samozřejmostí je záloha originálního softwaru a záruka na náš upravený software.
Březen 9, 200916 r Slozeni zalohy ? WTF ? Proc ? to je jednoduché .michale .. .protože ,nejdřív všichni hurá do čipu .. a potom s toho vycouvají a energie vynaložená přijde v niveč... a přitom mohl mít čip někdo kdo ho opravdu chtěl... tak asi tak.. jinak diesel power mohu jen doporučit....
Březen 11, 200916 r Mel bych mozna dalsiho zajemce, ale chce vedet vysi zalohy a presny termin, je hodne casove vytizenej.. jinak by to byla OI 96Kw...
Březen 16, 200916 r NO MOMENT, ODPOVĚZENO. Asi by bylo fér odpovědět sem, nepatřím k těm, co mají času nazbyt... pořádná domluva nutná :-( JasteR: Odpovězeno2 volná místa
Březen 17, 200916 r Autor S Jasterem jsem to řešil přes ICQ a neřekl jsem mu nic jiného, než je tu napsáno. Už máme i 5. zájemce, tak si dovoluji malinko předčasně ukončit akci. Zájemcům jdu rozeslat SZ s bližšími info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.