Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

Pro členy, kteří nechtějí dlouho čekat na společnou chiptuning slevovou akci, nabídneme (www.dieselpower.cz) omezenou březnovou akci.

Akce je pouze pro 5 nejrychlejších členů. (minimální počet účastníků je tedy 5 a maximální též 5)

Sleva pro zúčastněné bude činit krásných 25% ze základní ceny chipu pro daný vůz.

Znamená to tedy, že majitelé Octavií II TDI zaplatí za chip 8.999,- Kč bez DPH místo standardních 11.999,- Kč bez DPH. Úspoří tak 3.000,- Kč!

Majitelé např. Fabia I TDI, Octavia I TDI nebo Superb I TDI zaplatí 5.999,- Kč bez DPH místo standardních 7.999,- Kč bez DPH. Úspora 2.000,- Kč!

Podmínky akce:

- Byl stanoven termín 18.3.2009, do kterého mohou zájemci projevit zájem a to tak, že mě kontaktují přes SZ. Já zde budu průběžně psát aktuální počet zájemců.

- Po datu 18.3. poprosím účastníky o složení zálohy (výši upřesním) a pak se dohodneme na datu realizace, které bude nejpozději do konce března 2009.

Součástí každé naší základní úpravy je :

- diagnostika vozu před a po úpravě

- individuální přístup k úpravě každého vozu

- zkušební jízda

- případné doladění

- u vozů s řídící jednotkou Bosch EDC 16 (Octavia II) vymazání Flash counteru viz http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-fl...unter-reset.php

Doba úpravy jednoho vozu jsou zhruba 2 hodiny.

Samozřejmostí je záloha originálního softwaru a záruka na náš upravený software.

• Autor

Mám tu prvního zájemce. Ještě jsou 4 volná místa :).

Slozeni zalohy ? WTF ? Proc ?

Slozeni zalohy ? WTF ? Proc ?

to je jednoduché .michale .. .protože ,nejdřív všichni hurá do čipu .. a potom s toho vycouvají a energie vynaložená přijde v niveč... a přitom mohl mít čip někdo kdo ho opravdu chtěl... tak asi tak.. jinak diesel power mohu jen doporučit.... :palec2:

• Autor

Přesně, jak řiká Garny. :palec2:

• Autor

3 volná místa.

Mel bych mozna dalsiho zajemce, ale chce vedet vysi zalohy a presny termin, je hodne casove vytizenej.. jinak by to byla OI 96Kw...

• Autor

JasteR: Odpovězeno

2 volná místa

• Autor

Poslední volné místo!

NO MOMENT, ODPOVĚZENO. Asi by bylo fér odpovědět sem, nepatřím k těm, co mají času nazbyt... pořádná domluva nutná :-(

JasteR: Odpovězeno

2 volná místa

• Autor

S Jasterem jsem to řešil přes ICQ a neřekl jsem mu nic jiného, než je tu napsáno.

Už máme i 5. zájemce, tak si dovoluji malinko předčasně ukončit akci.

Zájemcům jdu rozeslat SZ s bližšími info.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.