67jitka58 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Z topení vychází olejový smrad,ale pouze z výdechu na přední sklo.Z výdechú do kabiny žádný smrad nejde.A dělá to pouze při zapnutém topení.Poradí někdo? ________________________________________________ OI 1.9tdi 66kw 4.3l/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 podíve se jestli nemáš v motoru prasklou odvětrávací hadici měl jsem to taky.byl to hroznej smrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 peodíve se jestli nemáš v motoru prasklou odvětrávací hadici měl jsem to taky.byl to hroznej smrad Nevím kde je odvětrávací hadice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ked uvedies konkretnu motorizaciu tvojho auta,tak sa dozvies,kde mas tu odv.hadicu.Lenze,ked je ozaj pravda ,ze pach je citit len z ofuku na okno,tak to s hadicou nesuvisi. Na druhej strane nechapem ako je to mozne,ved vzduch prudi cez spolocne priestori a reguluje sa len smerovanie do konkretnych ofukov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 To je právě to čemu nerozumím A dneska jsem zjistil, že to není cítit ani z postranních horních ofukú co míří na boční okna ani z ofukú na nohy.Myslím, že tak blbý nejsem, ale tohle mě začíná dostávat.Kdyby někdo měl vyndaný to topení,mrkněte co by mohlo olejově smrdět směrem k oknu. Tyto výstupy jsou snad propojené nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Vsechno je propojeny a ten smrad je fakt zvlastni, jedina moznost ze by bylo v topeni neco napadany skrz ten ofuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Vsechno je propojeny a ten smrad je fakt zvlastni, jedina moznost ze by bylo v topeni neco napadany skrz ten ofuk. Jsem si téměř jistý, že tam nic nenapadalo,jezdím sám a začalo to na konci loňské zimy.Přes léto nic, protože jsem netopil a znovu s topením letošní zimu.Napadlo mě, že by mohl být netěsný výparník klimatizace a z něj by vytekl i olej a ten by smrděl.Jenže,to by tedy musel smrdět ze všech výdechů a ne jen na přední okno.Každopádně klima mi utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak ten výparník je možnej a hlavně jedinej kde je olej, ale je divný že jen z toho vrchního výdechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak ten výparník je možnej a hlavně jedinej kde je olej, ale je divný že jen z toho vrchního výdechu. To jsem tedy blázen.To opravdu nikdo neměl tenhle problém,to jsem na to sám?Nikdo neměl špatný výparník?A jak se mu to projevovalo? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Tak se musím vrátit k mému starému problému se smradem.Nakonec jsem vyndal palubku a zjistil,že ten olejový smrad jde z té tlumící hmoty co je na stěně k motoru a leží i nahoře pod palubkou.Jako kdyby jí někdo polil olejem.Hroznej smrad.Tak jsem jí vyndal,dal novou a bylo po smradu.Přitom samozřejmě plech pod tou hmotou i všude jinde po nějakém oleji ani potucha.Tak že OK.Jenomže teď po roce to začínnám zlehka zase cítit a to už mě docela vytáčí.Přeci nebudu každý rok kupovat nové tlumení.Nevíte někdo co by se tam mohlo dít?Eventuálně co tam dát za jiné tlumení a tohle vyhodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Vidím,že zatím nikdo neporadí.Ještě se zeptám,co tak to tlumení co leží pod palubkou vyndat? Nechat jen na příčné stěně. Jak by se asi zhoršila hlučnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Nikdo nic neporadí ani nevysvětlí? A co tak vyndat to tlumení co je pod tou palubkou a dát místo něj nějakou tlumící hmotu co se používá na tlumení třeba dveří na muziku,třeba i dvě vrstvy?Např.Dynamat,tecsound a pod.Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 8. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Nikdo nic neporadí ani nevysvětlí? A co tak vyndat to tlumení co je pod tou palubkou a dát místo něj nějakou tlumící hmotu co se používá na tlumení třeba dveří na muziku,třeba i dvě vrstvy?Např.Dynamat,tecsound a pod.Co myslíte? Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 tlumení je v autě jako první věc takže vě komplet pryč (přístrojovka, trubka, elektrika) co je lepší místo toho netušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Ahojte, isiel som auto cez alpy a po dlhsom celodennom jazdeni som citil olej v interieri. A stava sa to uz aj teraz ked jazdim po meste, ked sa motor zahreje na prevadzkovu teplotu. Dost ma to prekvapilo. Olej budem menit za novy az na konci jula. Rozmyslal som ci to nemoze byt sposobene, ze mi niekde unika olej. Mam trochu zaspineny blok motora pod hlavou od oleja a ci ked sa ten zohreje od bloku motora tak ten zapach potom neprefiltruje ani pelovy filter.. Skusim to vycistit technickym benzinom a uvidim co sa bude diat. Stalo sa to uz niekomu? Alebo to mam povazovat za normalu vec pre O1 1.8 20V, AGN, r.v.: 1998? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 ano stalo sa to kamarátovi na astre po vymene oleja mu stiekol olej od filtra po bloku motora a pri jazde bolo citit zapach v aute vyriesili sme to cisticom brzd a je to odmastnene a po zapachu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 a nemlží ti to náhodou okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 a čo tak poškodená hadica odvetrávania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 (editace) a nemlží ti to náhodou okna? Nie. EDIT: a čo tak poškodená hadica odvetrávania Hm, to ma nenapadlo. Budem sa na to musiet pozriet a zistit ktora hadica to je. Dakujem sa tip. Editováno: 22. Červen 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 22. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Mě smrděl olej v kabině také.O tom bych mohl dlouze psát,než jsem to vyřešil.Záleží na tom jestli to jde z průduchů nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 (editace) Ano zabudol som dodat,ze to ide z prieduchov vetrania. Mal si to iste? Editováno: 22. Červen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 23. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Mě to právě z průduchů nešlo a to bylo daleko horší najít ten původ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.