STEAV Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dnes poodstaveni auta som o chcel diaľkovym ovladanim zamknut a neslo,kontrolka na DO stale svieti.Taksom auto zamkol len klucom. Kde je problem? 1.8T 20V 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ake je to dialkove - origo/domont? Ak neorigo, aky vyrobca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STEAV Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Original,meta alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Funguje ti dialkove alebo sa to stalo iba 1 krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STEAV Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Problem je vyrieseny,stalo sa mi to prvy krat Auto mi po stlaceni DO nereagovalo,dioda na DO svietila asi 15 sek potom zhasla Po prispôsobeni DO-auto je vsetko OK,to prispôsobenie je trocha iné ako v návode na obsluhu alebo návodoch tu na fore a to: 1.stlacenim otvorit -sieti dioda-klucom DO pocas svietenia auto otvorit ,potom funguje otvaranie na dialku 2.stlacenim zatvorit-svieti dioda-klucom DO pocas svietenia auto zatvorit potom funguje aj zatvaranie na dialku Pricinou tejto poruchy bolo pravdepodobne viacnásone stlacenie alebo trvale stlacenie DO v rucnom kufriku mimo dosahu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) čau tak mam taky problem s dalkou mam MAX686 od raksa.Přijdu k autu odemknu dalkou,nasednu a jedu.jak jsem zastavyl a chci dalkou zamknout tak nic. Editováno: 15. Březen 2009, autor: pajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STEAV Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 čau tak mam taky problem s dalkou mam MAX686 od raksa.Přijdu k autu odemknu dalkou,nasednu a jedu.jak jsem zastavyl a chci dalkou zamknout tak nic. Skuste stlacit tlacidlo zamknut,do 1 minuty kluc do dveri ,zamknut auto klucom a malo by to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.