Publikováno Březen 10, 200916 r Dnes poodstaveni auta som o chcel diaľkovym ovladanim zamknut a neslo,kontrolka na DO stale svieti.Taksom auto zamkol len klucom. Kde je problem? 1.8T 20V 2004
Březen 11, 200916 r Autor Problem je vyrieseny,stalo sa mi to prvy krat Auto mi po stlaceni DO nereagovalo,dioda na DO svietila asi 15 sek potom zhasla Po prispôsobeni DO-auto je vsetko OK,to prispôsobenie je trocha iné ako v návode na obsluhu alebo návodoch tu na fore a to: 1.stlacenim otvorit -sieti dioda-klucom DO pocas svietenia auto otvorit ,potom funguje otvaranie na dialku 2.stlacenim zatvorit-svieti dioda-klucom DO pocas svietenia auto zatvorit potom funguje aj zatvaranie na dialku Pricinou tejto poruchy bolo pravdepodobne viacnásone stlacenie alebo trvale stlacenie DO v rucnom kufriku mimo dosahu auta.
Březen 13, 200916 r čau tak mam taky problem s dalkou mam MAX686 od raksa.Přijdu k autu odemknu dalkou,nasednu a jedu.jak jsem zastavyl a chci dalkou zamknout tak nic. Upraveno Březen 15, 200916 r od pajka
Březen 16, 200916 r Autor čau tak mam taky problem s dalkou mam MAX686 od raksa.Přijdu k autu odemknu dalkou,nasednu a jedu.jak jsem zastavyl a chci dalkou zamknout tak nic. Skuste stlacit tlacidlo zamknut,do 1 minuty kluc do dveri ,zamknut auto klucom a malo by to fungovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.