fiser Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj chlapi, Kdo poradi cim muze byt neustalé ztrácení tlaku v zadnich pneu??jedna se lité kola. Myslel jsem ze to muze byt starym pneu, tak jsem koupil nové, vymenil komplet ventilky, ale tlak se ztrací pořád. Foukám na 2.5 a po měsíci mám 2.0. Je mozné aby třeba špatně těsnily lemy kol?? Děla to opravdu jen o obou zadních, Přední drží v pohodě, kola jsou jen bežně poškrábané, žadné naražení nebo tak. V pneuservise radily jedině dat duši Měl někdo podobný problém?? Díky a omlovám se jestli toto téma tu někde je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já ti teda neporadím ale myslím si než se trápit a mrhat penězma třeba jiné kola nebo něco jiného tak bych tam nechal dát ty duše a je klid.Samozřejmě pokud to nepřináší i jiný problém třeba nesprávné sjíždění gum a tak dále.Je to můj názor třeba někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Nove pneu, nove ventilky.... Uz asi len dobre ocistit dosadaciu plochu na disku. Editováno: 15. Březen 2009, autor: Eresto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Kdyz das dusi do bezdusovy pneu tak se ti po case muze stat ze se duse prodre. Kdyz tam byt nema tak proc ji tam davat, nech to zout a lem kde se dotyka pneu s rafkem pekne ocisti a zalesti jemnym smirkem a podle me mas po problemu. Ten pneuservis kam chodis je asi pekne na neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Stihacka má asi pravdu já bych si také posvítil na ten pneuservis je to přeci jenom jejich vizitka jak je zákazník spokojen.Měli by vědět co s tím udělat a neříkat že to nejde.Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Lemy z vnutra ocistit a natriet vhodnou farbou na ALUMINIUM-zabrani sa tym oxidacii. A pozri ci mas na pneu znacku "TUBELESS". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak dal jsem na vas, a zajel jsem do jineho pneuservisu, ty gumy zul, nechal si disky ve vnitr poradne ocistit technickym benzinem, a ted se uvidi no! Ale necistot tam bylo urcite dost! Vsem za rady děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.