Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chlapi,

Kdo poradi cim muze byt neustalé ztrácení tlaku v zadnich pneu??jedna se lité kola. Myslel jsem ze to muze byt starym pneu, tak jsem koupil nové, vymenil komplet ventilky, ale tlak se ztrací pořád. Foukám na 2.5 a po měsíci mám 2.0. Je mozné aby třeba špatně těsnily lemy kol?? Děla to opravdu jen o obou zadních, Přední drží v pohodě, kola jsou jen bežně poškrábané, žadné naražení nebo tak.

V pneuservise radily jedině dat duši :o Měl někdo podobný problém??

Díky a omlovám se jestli toto téma tu někde je!

Vloženo

Já ti teda neporadím ale myslím si než se trápit a mrhat penězma třeba jiné kola nebo něco jiného tak bych tam nechal dát ty duše a je klid.Samozřejmě pokud to nepřináší i jiný problém třeba nesprávné sjíždění gum a tak dále.Je to můj názor třeba někdo poradí

Vloženo

Kdyz das dusi do bezdusovy pneu tak se ti po case muze stat ze se duse prodre. Kdyz tam byt nema tak proc ji tam davat, nech to zout a lem kde se dotyka pneu s rafkem pekne ocisti a zalesti jemnym smirkem a podle me mas po problemu. Ten pneuservis kam chodis je asi pekne na neco...

Vloženo

Stihacka má asi pravdu já bych si také posvítil na ten pneuservis je to přeci jenom jejich vizitka jak je zákazník spokojen.Měli by vědět co s tím udělat a neříkat že to nejde.Hodně zdaru

Vloženo

Tak dal jsem na vas, a zajel jsem do jineho pneuservisu, ty gumy zul, nechal si disky ve vnitr poradne ocistit technickym benzinem, a ted se uvidi no! Ale necistot tam bylo urcite dost!

Vsem za rady děkuji!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...