Publikováno Březen 14, 200916 r Ahoj chlapi, Kdo poradi cim muze byt neustalé ztrácení tlaku v zadnich pneu??jedna se lité kola. Myslel jsem ze to muze byt starym pneu, tak jsem koupil nové, vymenil komplet ventilky, ale tlak se ztrací pořád. Foukám na 2.5 a po měsíci mám 2.0. Je mozné aby třeba špatně těsnily lemy kol?? Děla to opravdu jen o obou zadních, Přední drží v pohodě, kola jsou jen bežně poškrábané, žadné naražení nebo tak. V pneuservise radily jedině dat duši Měl někdo podobný problém?? Díky a omlovám se jestli toto téma tu někde je!
Březen 15, 200916 r Já ti teda neporadím ale myslím si než se trápit a mrhat penězma třeba jiné kola nebo něco jiného tak bych tam nechal dát ty duše a je klid.Samozřejmě pokud to nepřináší i jiný problém třeba nesprávné sjíždění gum a tak dále.Je to můj názor třeba někdo poradí
Březen 15, 200916 r Nove pneu, nove ventilky.... Uz asi len dobre ocistit dosadaciu plochu na disku. Upraveno Březen 15, 200916 r od Eresto
Březen 16, 200916 r Kdyz das dusi do bezdusovy pneu tak se ti po case muze stat ze se duse prodre. Kdyz tam byt nema tak proc ji tam davat, nech to zout a lem kde se dotyka pneu s rafkem pekne ocisti a zalesti jemnym smirkem a podle me mas po problemu. Ten pneuservis kam chodis je asi pekne na neco...
Březen 16, 200916 r Stihacka má asi pravdu já bych si také posvítil na ten pneuservis je to přeci jenom jejich vizitka jak je zákazník spokojen.Měli by vědět co s tím udělat a neříkat že to nejde.Hodně zdaru
Březen 16, 200916 r Lemy z vnutra ocistit a natriet vhodnou farbou na ALUMINIUM-zabrani sa tym oxidacii. A pozri ci mas na pneu znacku "TUBELESS".
Březen 17, 200916 r Autor Tak dal jsem na vas, a zajel jsem do jineho pneuservisu, ty gumy zul, nechal si disky ve vnitr poradne ocistit technickym benzinem, a ted se uvidi no! Ale necistot tam bylo urcite dost! Vsem za rady děkuji!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.