Baine Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jsem z toho už na nervy, i když mám světla všecky vypnutý tak to na mě při otevření dveří ječí. Fakt nevim kde může být chyba auto jsem po zimě nastartoval hned na poprve(samozřejmě s doma dobitou baterií) Možná to bude tím že je vše dost mokré, ale všecky pojistky jsou v pohodě. Vzhledem k tomu že jde o Feldu s novou maskou(rok 2001) jsem zjistil že ten bzučak není v pojistkové skříni na pozici Relé 6 ale prý někde pod přístrojovkou, takže muže být chyba i tam a nebo mě napadl spínač parkovacích světel, který je nějakej divnej a pokud ho přepínám tak něco sem tam cvaká jakoby v pojistkové skřínce. Fakt netuším co se podělalo. Mohl by mě prosím někdo poradit co mám vyměnit, nebo aspoň nasměrovat kde mohu hledat chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 mas pravdu bzucak je na plosnaku pristrojovky a zkusil bych mrknout na relatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baine Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 mas pravdu bzucak je na plosnaku pristrojovky a zkusil bych mrknout na relatko. Diky za navedeni asi to bude ono stojí mi tam voda všude, netuším kde se tam sakra tolik vody přes zimu vzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 teče ti přes okno. Pokud máš připojištěné čelní sklo, tak si do něj ťukni a nech na pojišťovnu vyměnit. Udělal jsem to taktéž, když mi takhle zatékalo do pojistkové skříně a vyšťavilo to baterku a já pak musel jet manželku odtáhnout v noci od fabriky. Po přesklení jsem ještě silikonem objel těsnění a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 nebo mas zamackly / zapnuty spinac zadni mlhovky a piska to ?? !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.