Publikováno Březen 16, 200916 r Zdárek všici, nemáte někdo v Fábii autorádio typu Bolero (černý displej, bílé písmo) a Climatronic? Mě to rádio dost láká, resp jedno z nich, ale bojím se kontrastu s LCD u Climatronicu, kde je černý text a zelené podsvícení(( Díky za fota případná...
Březen 26, 200916 r podsviertit rádio ak to pojde do zelena alebo invertovať ten veľký displej na klime :D
Březen 26, 200916 r Myslím že to nebude tak strašný,maxidot je taky černo-bílý v kontrastu se zelenou a nevypadá to špatně.
Březen 30, 200916 r Autor ale tak maxidot je v úplně jiném prostoru než rádio + clima...ta inverze LCD mě taky napadla, ale jako amatérovi mi to nepřijde úplně easy...nebo se pletu?
Duben 26, 200916 r Abych se přiznal, tak pořád přemýšlím, v čem vidíš problém? Vezl jsem v autě spoustu lidí a nikdo nic nenamítal, každý byl jen v úžasu, co tam máme za rádio a jak dobře to vypadá. Upraveno Duben 26, 200916 r od Fan!s
Duben 27, 200916 r Nebo jak píše profor, invertovat displej klima a když tak vyměnit zelené ledky za bílé... koukni sem, řešilo se to od tohoto tématu několik stránek http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=892996
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.