p2p Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mam malinkatej problemek. Pred servisem tj. garancni prohlidka po 30 000km, jsem byl schopen po zmacknuti a drzeni koliku nulovani kilometru a se zapnut. zapalovanim zjisrit, kolik km mi zbyva do garancky. Teda vymene oleje atd... Objevilo se to na displeji ve forme XXXX km. Ted po garancni prohlidce, to nejsem schopen zjistit. Teda nic se po zmacknuti nezobrazi jenom ten symbol klice. Je to v poradku nebo to spatne nakodovali v servisu. Ptal jsem se jich a vubec o te funkci nic nevi a delali ze mne blbce. Jak to teda je dik za jakoukoliv odpoved. Pro upresneni mam MR 08 1,8 TSI a klasicky displej (nemam maxik). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Nevim jak to funguje u klasickýho PC(neMaxík),ale u Maxíku když máš např.nastavenej z výroby prodlouž./proměn.interval a při prohlídce to nenastavěj počítačem,ale ručně na panelu přístrojů,tak to automaticky přejde na krátký/pevný interval a bude ti to automaticky příště hlásit prohlídku po 15.000km...Bohužel některé servisy to tak dělaj(zkušenosti známých)......Prostě u prodlouž.intervalu se to musí nastavovat pouze a jen na PC a pak nemůže nastat problém. Známej si to taky na OII vynuloval sám ručně(zvyklej z OI)..a pak se divil že mu maxík hlásil příští servis za 2500km a to měl teprve 12.500km od výměny longlife oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 A nemáš tam místo km jen pomlčky? Trvá asi 1000 km než se tam objeví korektní údaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak, tak, musí se ujet nějaká vzdálenost, aby se mohl vyhodnotit jízdní režim a až pak se bude zobrazovat interval do dalšího servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nene jenom se mi zobrazuje symbol toho klice. No uvidim neco s tim najedu a dam vedet, ale myslim ze to spatne nakodovali.. Zatim zdarec jak svina... a dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Dneska som menil olej a zabudli mi vymazat servisny interval. Ten som mal QG1 cize max 2 roky alebo 30t/km. Vzdy po vymene v Skodovke mi to aj na maxidote tak ukazovalo. Ale tento krat to nespravili a ja som to resetol sam cez menu maxidotu. A teraz nastava problem, ukazuje mi to tam rok/15 000km, takze som asi zmenil aj interval? Ako to vratim naspat? Olej samozrejme menim vzdy po roku /to mi vychadza 15-18000/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Bez diagnostiky QG1 nevyresetujes a ani ho tam nevratis. Bez diagnostiky jde resetovat jen QG2, pokud takto vyresetujes QG1, stane se to co popisujes. Uz je to tady nekde nekolikrat napsane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Takze opravil som to, stacilo cez VCDS zmenit kvalitu oleja zo spatneho na dobry. Teda z QG2 a QG1. Vyresetoval som potom komplet QG1 cez VCDS. A nasledne zadal kolko km som presiel od vymeny. Po dalsich km uz aj maxidot ukazuje namiesto pomlcok vypocitane udaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Nevim, jestli je QG2 a QG1 kvalita oleje (i kdyz by se dalo rici, ze tam nejaka souvislost je), ale to je jedno. Udelal jsi to spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.