Březen 21, 200916 r Autor stále je to jen Focus a navíc v provedení, které mně vůbec nezajímá. No ty seš dobrej koumák co?? :smich:
Březen 21, 200916 r Hned jak jsem ho uviděl tak jsem taky slintal.Tohle bych si dokázal představit v garáži
Březen 21, 200916 r Myslím že Ford se hodně zlepšíl.Kámoška má jen "obyčejnyho Focuse rok výroby 2004 a leje jenom benzin a jezdí-BEZ ZÁVAD!!!
Březen 21, 200916 r Rad tomu verim to my doma takovy stesti nemeli. Meli jsme od nova Fiestu (98 rok). A na to, ze se s autem jezdilo dost malo, tak treba podvozek byl za nejakych 5 let provozu dost hotovej. O servisu ve Fordu se snad ani zminovat nemusim. Koumaci nam po hodine volali, jak se do auta dostavame, ze ho nemuzou odemknout, jen podotykam, ze auto bylo original netknuty a meli k tomu original klic... Takze my doma Ford uz ne-e
Březen 25, 200916 r Autor co je na tom k smíchu? No smysl tvého příspěvku a navíc to není jen Focus,je to RS Upraveno Březen 25, 200916 r od spineshank
Březen 25, 200916 r Autor btw já bych taky do "obyčejného" Forda jakéhokoliv modelu nešel,ale tento krasavec je vážně a těším se že se svezu až bude v naší vlasti.
Březen 25, 200916 r My mame doma prastare KAcko a taky se do nej jen leje benal + olej a filtry pri vymenach.
Březen 26, 200916 r No ono Ford uz je delsi dobu na skvele urovni, hlavne co se tyce podvozku a i motoru, predchozi generace Mondea (vcetne te nove) byla etalonem stredni tridy. Bezesporu ted Ford dela uzasna auta (Focus, Mondeo, S-Max) ... a RS je bezesporu jeden z nejlepsich (ba nejlepsi) HotHatchu soucasnosti (Renault R26R mu ale slape tezce na paty, ale tohle auto je trochu vic ultimatni). Kazdopadne ma prijit novy Megane RS (250hp), Mazda 3 MPS (stejny ale vyladeny 2.3DIZITurbo s 260hp) a hlavne MiTo GTA s 240hp (na tohle se extra tesim )...
Březen 26, 200916 r On uz ten 5V od Volva co maji v STcku pekne praska a celkove ma uzasny projev, co teprve tady moc povedeny motor. To mi treba chybi na R26tce(i na R26R), zvukovy projev
Březen 26, 200916 r Autor JJ to Volvo musím podepsat,před 2 roky jsem byl a musím říct byl to zážitek.Aut výběr velikej a svezení taky parádní Zkusím najít foto.
Duben 8, 200916 r No tak musim uznat, že se v něm celkem pěkně sedí, ty anatomy musí být pecka u takového auta, přestože se mi nelíbí v interiéru, tak to bylo fajn ...
Duben 9, 200916 r Jestli origo nevim, bylo to v Lipsku, nevim jestli by do výstavního kusu dávali něco navíc, takže asi origo ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.