Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

stále je to jen Focus a navíc v provedení, které mně vůbec nezajímá.

Tak tenhle prispevek byl dost usmevnej :smich:

• Autor
stále je to jen Focus a navíc v provedení, které mně vůbec nezajímá.

No ty seš dobrej koumák co?? :smich: :smich:

co je na tom k smíchu?

Já bych toho Focuse nepodcenoval... :palec2:

Hned jak jsem ho uviděl tak jsem taky slintal.Tohle bych si dokázal představit v garáži :prc::prc:

Myslím že Ford se hodně zlepšíl.Kámoška má jen "obyčejnyho Focuse rok výroby 2004 a leje jenom benzin a jezdí-BEZ ZÁVAD!!! :palec2:

Rad tomu verim :) to my doma takovy stesti nemeli. Meli jsme od nova Fiestu (98 rok). A na to, ze se s autem jezdilo dost malo, tak treba podvozek byl za nejakych 5 let provozu dost hotovej. O servisu ve Fordu se snad ani zminovat nemusim. Koumaci nam po hodine volali, jak se do auta dostavame, ze ho nemuzou odemknout, jen podotykam, ze auto bylo original netknuty a meli k tomu original klic... Takze my doma Ford uz ne-e :feve:

• Autor
co je na tom k smíchu?

No smysl tvého příspěvku :smich: a navíc to není jen Focus,je to RS ;)

Upraveno od spineshank

• Autor

btw já bych taky do "obyčejného" Forda jakéhokoliv modelu nešel,ale tento :prc: krasavec je vážně :palec2: a těším se že se svezu až bude v naší vlasti.

My mame doma prastare KAcko a taky se do nej jen leje benal + olej a filtry pri vymenach.

No ono Ford uz je delsi dobu na skvele urovni, hlavne co se tyce podvozku a i motoru, predchozi generace Mondea (vcetne te nove) byla etalonem stredni tridy. Bezesporu ted Ford dela uzasna auta (Focus, Mondeo, S-Max) ... a RS je bezesporu jeden z nejlepsich (ba nejlepsi) HotHatchu soucasnosti (Renault R26R mu ale slape tezce na paty, ale tohle auto je trochu vic ultimatni). Kazdopadne ma prijit novy Megane RS (250hp), Mazda 3 MPS (stejny ale vyladeny 2.3DIZITurbo s 260hp) a hlavne MiTo GTA s 240hp (na tohle se extra tesim :) )...

• Autor

Tak na tu Alfu jsem taky moc zvědavej.

:)
  • Autor

No co dodat....je to :prc::palec2: a ten nádhernej zvuk :worthy

On uz ten 5V od Volva co maji v STcku pekne praska a celkove ma uzasny projev, co teprve tady :) moc povedeny motor. To mi treba chybi na R26tce(i na R26R), zvukovy projev :(

• Autor

JJ to Volvo musím podepsat,před 2 roky jsem byl a musím říct byl to zážitek.Aut výběr velikej a svezení taky parádní :palec2:

Zkusím najít foto.

• 2 týdny později...

No tak musim uznat, že se v něm celkem pěkně sedí, ty anatomy musí být pecka u takového auta, přestože se mi nelíbí v interiéru, tak to bylo fajn ...

post-4692-1239193065_thumb.jpg

• Autor

koukám že je tam nějaký multi media od 'SONY,že by to tam bylo origo??

Zpredu pecka, ale zadek me nebere ..prvni generace mela zadek hezci ..

Jestli origo nevim, bylo to v Lipsku, nevim jestli by do výstavního kusu dávali něco navíc, takže asi origo ...

je to origo

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak už je u nás v prodeji??

Mě prodejce ještě nekontaktoval :feve:

• 4 měsíce později...
  • Autor

Trošku to oživím tady,tak kdo jej máte doma?? lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.