Lukynoo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Ako ti to povedať, že kontrolku mazania tým čudlíkom nevypneš? Chceš radu, ale furt si tvrdíš svoje. Tak až sa ti to podarí, tak sem napíš. Veľa šťastia Navyše: niečo o olejoch http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20439 a priamo o kontrolke mazania http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17225&hl= Nabudúce pohladaj. Editováno: 20. Březen 2009, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 díky Lokynoo za podporu ... já se jen chtěl trpělivě dopátrat co že to vlastně svítí či bliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Prostě konev začala signalizovat,tak jsem se podíval na měrku.Oleje bylo zkutečně málo,takže konev signalizovala zprávně....olej je vyměněn,vše v pořádku,ale konev stále signalizuje.Kolega mechanik řekl,že ona neví,že už je olej vyměněn a že se ta konev musí vypnout na tom displeji.Jenže signalizuje pořád,ted jsem to byl projet a fut řve! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) V pohode. Tak ale jedna stránka v prdeli a ani poriadne nevieme čo mu to tam pípa a bliká. Inak som Luky, nie Loky Darus máš niekoho v okolí čo má VAG? EDIT: Tak tá kontrolka by ti mala sama zhasúť ak je dostatok oleja. Ale stále ti hovorím, že choď k niekomu, kto má VAG a spraví ti kontrolu. Neviem ale ak sa tá kontrolka dá nejako vypnúť, tak asi VAGom. Editováno: 20. Březen 2009, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ako ti to povedať, že kontrolku mazania tým čudlíkom nevypneš? Chceš radu, ale furt si tvrdíš svoje. Tak až sa ti to podarí, tak sem napíš. Veľa šťastia Navyše: niečo o olejoch http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20439 a priamo o kontrolke mazania http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17225&hl= Nabudúce pohladaj. no jo,ty tvrdíš,že přes displej kontrolku nevypnu??A kolega automechanik mi včera pravil,že jo,tak čemu ma potem člověk věřit?Podla teba sa nedanijak vypnout a když signalizuje tak je neco špatně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 V pohode. Tak ale jedna stránka v prdeli a ani poriadne nevieme čo mu to tam pípa a bliká. Inak som Luky, nie Loky Darus máš niekoho v okolí čo má VAG? co to je ten vag,asi ne,možna ten kolega.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tim napíchne ŘJ motoru a vyčte závady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ja jsem Laďa hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 V pohode. Tak ale jedna stránka v prdeli a ani poriadne nevieme čo mu to tam pípa a bliká. Inak som Luky, nie Loky jasně, sorry Luky, uklepl jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Tak VAG je soft a musíš mať diagnostický kábel. Alebo skoč do Škodovky. Ale skús si trochu poštudovať fórum a nájdeš dosť užitočných vecí, nech sa nemusíš pýtať na každú blbosť. Ten link na kontrolku mazania si si prešiel? Malta Vitaj Láďa Editováno: 20. Březen 2009, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jen tak mimochodem Laďo, nějak jsem nepochopil, proč jsi vlastně měnil ten olej ... páč jestli jsem se neztratil někde uprostřed, tak ti vlastně ani OIL na displeji neblikal, tudíž výměna oleje nebyla hlášena, jen ti blikala konvička a pípala ... to ovšem neznamená že by se při nedostatku oleje měl olej měnit ne? Nebo to ti taky poradil ten tvůj mechoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Takže i když ta konvička začala signalizovta spravně to,že je malo oleje a po vyměně signalizuje pořad tak je to nejaka zavada?Nedá se ta konev nijka vypnout?Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jen tak mimochodem Laďo, nějak jsem nepochopil, proč jsi vlastně měnil ten olej ... páč jestli jsem se neztratil někde uprostřed, tak ti vlastně ani OIL na displeji neblikal, tudíž výměna oleje nebyla hlášena, jen ti blikala konvička a pípala ... to ovšem neznamená že by se při nedostatku oleje měl olej měnit ne? Nebo to ti taky poradil ten tvůj mechoš? jo,displej nic neukazoval,jen začala blikat a pipat konvička,jasně,že se nemusí měnit,ale podle měrky ho tam bylo málo!A ja jsem auto koupil na podzim,bez servisní knížky a nevím,co tam bylo za olej,musel jsem ho tedy vyměnit komplet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Asi áno. Mne sa nikdy nerozsvietila kontrolka mazania za jazdy. A počul som, že keď začne blikať, tak už býva neskoro. Ide o to že čerpadlo oleja nasaje vzduch, t.z. že olej tam už nie je žiaden. U teba asi kontrolka a nedostatok oleja možno ani nesúvisí. Choď na VAG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Kam na nej mam jit?Kolik za to chcou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak to potom jo, to bych taky měnil nicméně jak psal Lukynoo ten VAG je třeba, páč budeš vědět hned co tomu je, obzvlášť když máš auto "nově" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ak auto normálne jazdí, olej sa nestráca či už cez turbo, alebo inde, tak potom mal asi Malta dobrý tip a bude to to čidlo. To ale bez VAGu nezistíš. Odkiaľ si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak to potom jo, to bych taky měnilnicméně jak psal Lukynoo ten VAG je třeba, páč budeš vědět hned co tomu je, obzvlášť když máš auto "nově" No,tak te už vim,co tam mam za olej,kdy jsem ho tam nalil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ak auto normálne jazdí, olej sa nestráca či už cez turbo, alebo inde, tak potom mal asi Malta dobrý tip a bude to to čidlo. To ale bez VAGu nezistíš. Odkiaľ si?Auto šlape jako hodinky,motor přede jak má olej se nikde neztrácí...Jsem z Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ak auto normálne jazdí, olej sa nestráca či už cez turbo, alebo inde, tak potom mal asi Malta dobrý tip a bude to to čidlo. To ale bez VAGu nezistíš. Odkiaľ si? Auto šlape jako hodinky,motor přede jak má olej se nikde neztrácí...Jsem z Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Pozri www.tdifun.cz Je z Bohumína ak som dobre vypátral a špecializuje sa na chipovanie TDI. Myslím že tvoja kontrolka by nemala byť pre neho problém. Robí aj diagnostiku. Editováno: 20. Březen 2009, autor: Lukynoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daruska Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ja jsem byl ted na tom vagu a auto je bez zavad,pokoušel se tam vypnout kontrolku i přes ten displej jako ja a taky přes ten notebok,takže řikal,že to bude asi to čidlo v prdeli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No kurník co je tohle za diskusi? Drahuška nejdřív vystupuje jako ženská, pak zas jako chlap a navíc je tvrdohlavá(ý) jako můj kokršpaněl No nic, pokud se tu kontrolku dotyčný mechanik opravdu pokoušel vypnout VAGem, tak bych si to nechal zkotrolovat u někoho jiného, protože dotyčný očividně nevěděl, která bije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Wittmann: to je v klidu - Daruška je vyučený automechanik-transvestita, který si říká Láďa. Podporuje ho druhý "automechanik", který nemá šajn, jak kontrolku vypnout. Jen do toho nalili nový olej, možná vyměnili filtr a teď oba "automechanici" neví, jak vyřadit display. Bych do displaye mrdnul kladivem a byl by klid. Jen nevím, jestli slovo "mrdnout" není na black-listu tohoto fora. Rozhodně debata o tom, jestli slovo "mrdnout" je na black-listu či není bude alespoň tak stejně zajímavá, jako proč se Láďa vydával za Darusku. Třeba fakt jen proto, aby to bylo zajímavé pro všechny. P.S.: Dva automechanici a neumí umlčet jednu kontrolku! (se vším tím komfortem, co servisy nabízejí) Ještě, že si auto opravuju sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak takáto story tu ešte nebola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.