Přejít na obsah

4x4 zlobí zadní náprava

sajfa

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, dneska jsem zjistil ze mi hrabe jen predni naprava :(, olej v haldexu jsem menil na podzim a donedavna fungoval, prisel jsem na to dneska az trochu prisnezilo. Chci udelat odpich na snehu a ono hrabou jen predni kola :( nevite co by stim mohlo byt? dost me to sere :((. Je to TDi 66kW rv 2000. dik za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kleknul jsem a koukl na to, zda se to dobré ale rozpojil jsem to a prostrikal to sprejem jestli tam neni nejaky bordel, chce to na zvedak a prohlidnout ty kabliky jinak asi vagem to pokutim po nedeli. Jinak nevim jakym stylem funguje vyhledavani na tomto foru, ale kdyz jsem tam zadaval muj problem tak to nasel az google lol , tady je stejne tema :

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62309

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci, dneska jsem zjistil ze mi hrabe jen predni naprava :(, olej v haldexu jsem menil na podzim a donedavna fungoval, prisel jsem na to dneska az trochu prisnezilo. Chci udelat odpich na snehu a ono hrabou jen predni kola :( nevite co by stim mohlo byt? dost me to sere :((. Je to TDi 66kW rv 2000. dik za kazdou radu

Ahoj,

už jsi ten problém vyřešil? Odkud jsi, můžu se ti na to kouknout, kdyby si chtěl

Odkaz ke komentáři

Zdarec tak jsem vycetl vagem chybu z haldexu :

Řídící jednotka: 02D 900 554 B

Komponent: HALDEX LSC ECC 0006

1 Nalezeny chyby:

01155 - Spojka

04-00 - mechanicka chyba

Poradí někdo? :help:

skusim zkontrolovat hladinu oleje a zaneseni filtru, je mozne ze kvuli tomu nesepne haldex? nejake jine napady?

Editováno: , autor: sajfa
Odkaz ke komentáři

no tak to je jasné, no a bylo to nějak poznat že nezabírá zadek např. v zatáčkách??? nebo při akceleraci?? no rojezdy asi hrabačka že

jj bylo to poznat v zatackach, vubec to nesedelo a rozjezdy? mam blato az na strese :D

no nejdrive ve stredu se dostanu na zvedak tak ocekujeme hladinu a filtr. Doufam ze to bude tim.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zdravím pánové, včera jsem na to konečně přišel co stím haldexem je, dřív se moje auto nedostalo na zvedák. Vag vypisoval z pohonu všech kol tuto chybu :

Řídící jednotka: 02D 900 554 B

Komponent: HALDEX LSC ECC 0006

1 Nalezeny chyby:

01155 - Spojka

04-00 - mechanicka chyba

Kontroloval jsem náplně v diferenciálu a haldex spojce, všecko OK, tak jsem demontoval filtr, je jako nový. Vymontoval jsem čerpadlo haldexu (V181) a to je ta příčina, při připojení napájení se čerpadlo ani nehne, rozebral jsem ho a moterek smrdí spáleninou :feve:

Tímto bych chtěl poprosit lidi s ETKOU aby se mi koukli na číslo dílu. Nevíte kde sehnat za slušný prachy, nejlépe nové?? Popřípadě koho kontaktovat :)

Rok a motorizaci mám v podpisu

Díky kol5

v181.png

Editováno: , autor: sajfa
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...