Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak motorek zamrzí... cena ve škodovce je obludná - jedině zkusit vrakáč, případně nechat převinout motorek /netuším estli to jde, ale zkusil bych někoho kdo to dělá/.

• Autor
Tak motorek zamrzí... cena ve škodovce je obludná - jedině zkusit vrakáč, případně nechat převinout motorek /netuším estli to jde, ale zkusil bych někoho kdo to dělá/.

převinutí jsem zjištoval u kolegy, říkal že by to šlo ale mám počítat kolem 4.000 i více ale mám pocit že starší do 4.000 seženu tak nevím co je lepší. Chtěl bych se zeptat jestli je haldex u všech dieslových i benzínových motorů identický? Třeba 66kW rotačka a 74kW PD nebo 1.8T?

pump.png

Upraveno od sajfa

nevidím důvod aby tam byl rozdíl pro jiný motory

• Autor
nevidím důvod aby tam byl rozdíl pro jiný motory

taky si říkám :palec2:

Etka dělá rozdíl v čerpadle jen pro Oct.1 a Oct.2

Pro Oct.2 je čerpadlo za 4565Kč.

• Autor

Zítra si jedu pro čerpadlo za 1.700 Kč od člena fóra, tak uvidíme kol5

Upraveno od sajfa

• 1 měsíc později...
  • Autor

btw od včera už hrabu na všechny čtyři :-) čerpadlo jsem sehnal za 2.500 kč, celkem rozumný kačky všude chtěli tak 4.000 a víc...

• 4 týdny později...

jde nějak udělat ve vagu kontrolu jestli je zapnutý haldex nebo nejde??? myslím při jízdě např.

Proč máš problém.Zkus někde na prachu nebo trávě prudce zabrat a když zjistíš jestli ti hrábly zadní kola tak je to v poho.Jestli myslíš že občas je problém tak by to mělo být v chyb. paměti holdexu.

nemám žádné problémy jen mě to tak zajímá abych veděl no pamět haldexu je vždy čistá, takže nejde to nějak monitirivat?

Pokud se nepletu /je to ovšem možné/ je v měřených hodnotách haldexu, zda je zapnutý/vypnutý. Takže to jedinš zalogovat za jízdy. No a pak zkusit to hrabání na štěrku, trávě, blátu... a nebo uplně nejjednodušší, zvednout na zvedák

Pokud vím tak nejde.

cau chlapi vcera sem mel zvedle auto a narazil sem na uhnily pasek co je ukostreny mezi haldexem a kastlou,je to ten placaty v cerne buzirce,co s tim mam tam neco vrazit,protoze zadnou chybu to nehlasi,funguje ok

Je to jenom uzemnění, vraž tam cokoli co vede elektřinu...

• 15 let později...

Ukostřeni mam uplne uhnile haldex nejede pumpa olej filtr i diff olej vymeneny dnes budu davat nejaky zen kabel misto te origo kostry na diffu myslite ze by to nejelo bez toho???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.