Duben 30, 200916 r Tak motorek zamrzí... cena ve škodovce je obludná - jedině zkusit vrakáč, případně nechat převinout motorek /netuším estli to jde, ale zkusil bych někoho kdo to dělá/.
Květen 4, 200916 r Autor Tak motorek zamrzí... cena ve škodovce je obludná - jedině zkusit vrakáč, případně nechat převinout motorek /netuším estli to jde, ale zkusil bych někoho kdo to dělá/. převinutí jsem zjištoval u kolegy, říkal že by to šlo ale mám počítat kolem 4.000 i více ale mám pocit že starší do 4.000 seženu tak nevím co je lepší. Chtěl bych se zeptat jestli je haldex u všech dieslových i benzínových motorů identický? Třeba 66kW rotačka a 74kW PD nebo 1.8T? Upraveno Květen 4, 200916 r od sajfa
Květen 4, 200916 r Etka dělá rozdíl v čerpadle jen pro Oct.1 a Oct.2 Pro Oct.2 je čerpadlo za 4565Kč.
Květen 5, 200916 r Autor Zítra si jedu pro čerpadlo za 1.700 Kč od člena fóra, tak uvidíme Upraveno Květen 5, 200916 r od sajfa
Červen 6, 200916 r Autor btw od včera už hrabu na všechny čtyři :-) čerpadlo jsem sehnal za 2.500 kč, celkem rozumný kačky všude chtěli tak 4.000 a víc...
Červenec 2, 200916 r jde nějak udělat ve vagu kontrolu jestli je zapnutý haldex nebo nejde??? myslím při jízdě např.
Červenec 2, 200916 r Proč máš problém.Zkus někde na prachu nebo trávě prudce zabrat a když zjistíš jestli ti hrábly zadní kola tak je to v poho.Jestli myslíš že občas je problém tak by to mělo být v chyb. paměti holdexu.
Červenec 3, 200916 r nemám žádné problémy jen mě to tak zajímá abych veděl no pamět haldexu je vždy čistá, takže nejde to nějak monitirivat?
Červenec 3, 200916 r Pokud se nepletu /je to ovšem možné/ je v měřených hodnotách haldexu, zda je zapnutý/vypnutý. Takže to jedinš zalogovat za jízdy. No a pak zkusit to hrabání na štěrku, trávě, blátu... a nebo uplně nejjednodušší, zvednout na zvedák
Červenec 4, 200916 r cau chlapi vcera sem mel zvedle auto a narazil sem na uhnily pasek co je ukostreny mezi haldexem a kastlou,je to ten placaty v cerne buzirce,co s tim mam tam neco vrazit,protoze zadnou chybu to nehlasi,funguje ok
Říjen 29, 2024Říj 29 Ukostřeni mam uplne uhnile haldex nejede pumpa olej filtr i diff olej vymeneny dnes budu davat nejaky zen kabel misto te origo kostry na diffu myslite ze by to nejelo bez toho???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.