jELDA Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 o plalec vetsi nez puvodni RS - pneu 235/35 R19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Neni trošku brzo??.....dyť příští týden má ještě mrznout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 v Tatrách je ešte 15 - 20cm snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) nedalo se jen koukat a do tater se nechystam Editováno: 21. Březen 2009, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak ty kola jsou brutální!! Ale není to můj styl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 čau Marťo. Nadhera fakt. Co je to zač a vie fiel? Padnou jak hrnec na hajz..... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Co je to za hruzu?? :D Zlaty 15" Hezky Martine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 koupil jsem velice dobre jete 1 sezonu - co to kostovalo .. si necham pro sebe kola : PROLINE PK CMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) to davon : diky pane Editováno: 21. Březen 2009, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kolega Fabiatik už má cca přezuto 3 týdny a od té doby u nás nesněžilo ) 17" na Fabii http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1043297 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Je to masakr.Jendo.Ty to máš sníženy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 hustý Martine.. nedáš boční lišky do laku? slušelo by to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kola jsou dost dobrý, ale ještě jsi měl tak min. 10 dní počkat....ale záleží kde jezdíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 jste blázni.ještě občas spadne a s takovým rozměrem to je jako na ledě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zcela souhlas, na Šumavě v lese ležel dneska ráno na silnici sníh...a byl tam ještě odpoledne a jen už přimrzalo co roztálo. Do 1.5. času dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 je to brutalne husty! a ja osobne, po zkusenostech z lonska, prezuju na konci dubna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 vonku je -3 ale tie disky vyzerajú dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Na prezuti je jeste hodne brzo.....i tady na jizni morave je rano nula a byvyji zamrzle kaluze .......kola az moc brutalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Martine dej ještě nějaký fotky z boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já taky nevydržel a dnes jsem přezul na zimní (abych zjistil, že jsou to opravdu kola, která způsobovala divný zvuky - našel se tam zapíchnutý hřebík) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 tak asi budu jeden z mála, ale za mě teda špatný. jednak by to chtělo aspon o 2-3cm snížit, aby to na těch 19kách nebylo takový kozovitý, design mi moc nesedne a na stříbrný auto mi přijdou moc tmavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 je me jasny ze se nebudou libit vsem listy pujdou do laku - pak uz to bude komplet RS krom toho motoru podvozek je origo ... snizovat nebudu tim jsem si jednou prosel a musel bych koupit komplet podvozek a to se me nechce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak asi budu jeden z mála, ale za mě teda špatný. jednak by to chtělo aspon o 2-3cm snížit, aby to na těch 19kách nebylo takový kozovitý, design mi moc nesedne a na stříbrný auto mi přijdou moc tmavý... Tím jsi chtěl říct Luke, že na tmavý lak by byly dobrý ? Oni totiž dělaj i klasiku v tomhle provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 kvalita nic moc ale lepsi nez nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Marťo. Hodí se na to perfektně. Nenech se rozhodit, jsou bombový asi do nich taky půjdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.